Маска за лице за еднократна употреба

Респираторите за еднократна употреба може да се поделат на маски за лице за еднократна употреба, тродимензионални маски за еднократна употреба. Меѓу нив стерео маската може да се подели на: маска за чаши, маска за преклопување, маска за уста од патка. Материјал: неткаен, памучен филтер за пржење, конвенционална големина: 17,5cmx9 , 5 см;
JINHAOCHENG нуди медицински производи за маска за лице за еднократна употреба. Ви се достапни широк спектар на опции за маски за лице за еднократна употреба, како што се N95, FFP2, FFP3, CE и KF94.

WhatsApp Интернет разговор!