Неткаен ткаенина разнесена од топење

Растопената крпа за прскање е најосновниот материјал за маска, топената крпа за прскање главно КОРИСТИ полипропилен како главен материјал, дијаметарот на влакната може да достигне 1 ~ 5 микрони. Микрофибер со уникатна капиларна структура го зголемува бројот и површината на влакната по единица површина, така што крпата за прскање со топење има добро филтрирање, штит, изолација и апсорпција на маслото. Може да се користи за воздух, течни материјали за филтрирање, материјали за изолација, материјали за апсорпција, материјали за маски, топли материјали, материјали за апсорпција на масло и крпа за бришење и други полиња.

WhatsApp Интернет разговор!