Halaman teu kapendak, Punten Balik Ka Bumi
Parusahaan urang geus sadar produksi pinuh otomatis
parusahaan lawon nonwoven

ngahubungi kami

  • Dabang Industrial Park, Changbu Village, XinXu Town, HuiYang District, Huizhou City, Guangdong, China.
  • +86 752 3336802
  • hb@hzjhc.net
  • + 86-15089322555