Nonwoven jarum Punch lanté mat outdoor

Pondok Description:


jéntré produk

Tags produk

Ihtisar
Rincian gancang
bahan:
100% poliéster
gaya:
sederhana
pola:
Cut tihang, Userboxtop Dyed
desain:
Aubusson
Technics:
Nonwoven, jarum-ditinju
Paké:
Mandi, pangkeng, Mobil, komérsial, hiasan, Imah, Hotel, outdoor, Doa, toilét
ukuran:
ngaropéa Ukuran
Tempat Asal:
Guangdong, Cina (Daratan)
Ngaran brand:
Jinhaocheng
Jumlah modél:
JHC2014410
warna:
Bodas mangrupa produk urang diulas (Sakur warna ditarima)
panjang:
100 m / roll atawa ngaropéa
lebar:
dina 3.4m
ketebalan:
1-15 mm atawa ngaropéa
GSM:
60 ~ 1000gsm atawa ngaropéa
fitur:
Anti statis, Fusible, ngaleutikan-tahan
sertifikasi:
ISO9001
Benang Count:
3d-7d
Kamampuhan
12 Ton / ton per Poé
Bungkusan & Taliwang
Rincian bungkusan
Roll di Polybag
palabuhan
Shenzhen
Waktos prosés :
14-30 poé sanggeus resi 30% deposit

Jarum-punchednon anyaman lawon:

barang

Nonwoven jarum Punch lanté mat outdoor

material

100% polyesterorCustomerized

Technics

Jarum-ditinju

panjang

100m / roll

warna

Naon waé anu tiasa ditampi

beurat

60 ~ 1000gsmorCustomized

rubak

320cmmaxorCustomised

Rollweight

Sakitar35kgorCustomised

20'FTcontainer

5 ~ 6tons (thedetailsquantityisuptothediameteroftheroll)

40'HQcontainer

12 ~ 14tons (thedetailsquantityisuptothediameteroftheroll)

Waktos pangiriman

deposit 14-30daysuponreceiptof30%

pamayaran

30% deposit, 70% byT / TagainestB / Lcopy

bungkusan

Plasticpackingoutside, scrollintheroll

pamakéan

Ourproductsarewidelyusedineveryfieldofmodernsociety

suchaselectricblanket, parabot keur sare, carinterior, tas, topeng, topi,

baju, shoecover, apron, lawon, packagingmaterial, jati,

kasur, Toys, pakean, filterfabric, fillingmaterials, tatanén,

hometextile, pésta, industri, interliningandotherindustries.

pabrik

HuizhouJinhaochengNonWovensCo., LTD

KontakWays

Janice Liu (Mobile / whatsapp / wechat): +86 15986519068

Tel

0086-0752-3336802 / 3336803

fax

0086-0752-7160093

MOQ

a20 "feetcontainer








spésifikasi:

1.Color & Designcanmeetyourneedsofanykind

2.Highdegreeofuniformitybothoncolor & ketebalan

3.Highthermostability (worklongtimeunder150centigrade & cahaya panonpoe)

4. Tingkat luhur

5.Highintensity & flexity

6.Highcolorfastness & nofade

7.Phozygood & touchwell

8.Anti-baktéri, anti chemicamoth-buktina, anti korosi

9.Eco-friendly & biodegradable, reusable

10.Withouttoxicity, polluteandheavymetal

Bungkusan & pengiriman barang

bungkusan


Balanja


Layanan kami

Layanan kami:

panalungtikan Anjeun patali produk atawa harga kami bakal ngawaler dina 24 jam;

Muhun-dilatih sarta ngalaman staffs ngajawab sakabéh nu inquiries dina basa Inggris béntés;

OEM & ODM, sagala produk ngaropéa anjeun bisa mantuan Anjeun mendesain teras nahan kana produksi;

Perlindungan aréa jualan anjeun, pamanggih rarancang jeung sakabeh nu informasi pribadi.

Jaminan / HARANSI / Sarat jeung Kaayaan :

Qualityisguaranteedanddeliveryisontime.T / TinadvanceorirrevocableL / Catsightisaccepted.

Weensureourgoodswiththesamequalityastheapprovedone.Ifnot, wewillremakethemforyou.

Émbaran parusahaan

Tentang Kami

Ngundeur sakumaha PDF ->

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    Parusahaan urang geus sadar produksi pinuh otomatis
    parusahaan lawon nonwoven

    ngahubungi kami

    • Dabang Industrial Park, Changbu Village, XinXu Town, HuiYang District, Huizhou City, Guangdong, China.
    • +86 752 3336802
    • hb@hzjhc.net
    • + 86-15089322555

    Nami Perusahaan

    Huizhou Jinghaocheng Nonwoven lawon Co., LTD .

    ngajalankeun Taun

    leuwih ti 13taun

    Pausahaanharta

    pabrik