Phapang pakeng tsa acupuncture e seng lohiloeng le spunlace e seng lohiloeng e leng molemo | JINHOCHENG

Masela a sa otlolloang ke nale a  Masela a sa lohiloeng ka nale le  spunlace ke masela a sa lohiloeng  ka bobeli, 'me phapang lipakeng tsa ona e ka bonoa ho tsoa mabitsong. Masela a sa lohiloeng a nang le nale a entsoe ka makhetlo a 'maloa a ho hloka le ho hatella mocheso o nepahetseng. Lesela le sa lohiloeng la spunlace le entsoe ka lijete tsa metsi tse nang le likhoele tse ngata tse hlahisoang ke khatello e phahameng ---mochini oa spunlace o jets the fiber web. Ho molemo ke hofe, nalete e phuntsoeng ka lesela le sa lohiloeng le lesela le sa lohiloeng ka phunlace? Ha re latele Jinhaocheng spunlace e sa lohiloeng ka mabenkele ho tseba.

Boleng bo phahameng le meqolong e maq spunlace nonwoven lesela bakeng sa wholesales

1. Lesela le sa lohiloeng la acupuncture ke eng?

Lesela le sa lohiloeng le entsoeng ka nale ke mofuta oa lesela le sa lohiloeng le omeletseng. Lesela le sa lohiloeng le phuntsoeng ka nale le sebelisa ho phunya ha linale tsa meutloa ho tiisa tepo ea khoele e boreleli hore e be lesela. E ka sebelisoa bakeng sa geotextile, geomembrane, lesela la velvet, kobo ea sebui, k'hothone ea kobo ea motlakase, k'hothone e khabisitsoeng, k'hothone ea liaparo, mesebetsi ea matsoho ea Keresemese, lesela la motheo la letlalo la maiketsetso, lesela le khethehileng la lisebelisoa tsa filthara.

2.  Lesela le sa lohiloeng la spunlace ke eng

Ts'ebetso ea spunlace ke ho fafatsa phallo ea metsi a matle a khatello e phahameng holim'a sekhahla se le seng kapa ho feta tsa fiber webs, e le hore likhoele li kopane, e le hore likhoele tsa fiber li matlafatsoe le ho ba le matla a itseng. Lesela le sa lohiloeng la spunlace, e leng selulose ea tlhaho e hloekileng ea semela, e sebetsoa ka tlhoekiso ea metsi a khatello e phahameng; e ka bola ka boeona ka mor'a tšebeliso ea nako e le 'ngoe, tsohle li khutlela tlhahong,' me li ke ke tsa baka tšilafalo leha e le efe tikolohong. Ke sebaka sa lithaole tse metsi tsa setso le li-napkins. Sehlahisoa se loketseng ka ho fetisisa ke ntho e ntle ka ho fetesisa ea feshene bakeng sa lihotele, matlo a baeti, lireschorente, li-salon, libaka tsa boikoetliso, libaka tsa boithabiso, boema-fofane, likolo tsa lapeng joalo-joalo. lithuto tse ling.

3. Ho molemo ke hofe, nalete e phuntsoeng ka lesela le sa lohiloeng kapa lesela le sa lohiloeng ka phunlace?

Masela a sa lohiloeng a phunngoeng ka nale le masela a  sa lohoeng a spunlace ke masela a sa lohiloeng  ke a masela a sa lohiloeng (a tsejoang hape e le masela a sa lohiloeng), e leng a mabeli a matlafatso a ommeng / a mochini masela a sa lohiloeng.

Phapang e kholo ka ho fetisisa pakeng tsa masela a sa lohiloeng ka linalete le masela a sa lohiloeng a spunlace ke ho tiisa. Masela a sa lohiloeng a acupuncture a matlafatsoa ke linale tsa mochini, ha masela a sa lohiloeng a spunlace a matlafatsoa ke linale tsa metsi tse nang le khatello e matla. Phapang ea theknoloji ka ho toba e etsa hore sehlahisoa se felile se sebetse. Lisebelisoa li fapane.

Kahoo, bona mona o lokela ho utloisisa tsebo e itseng ea motheo mabapi le lesela le sa lohiloeng le ohliloeng, barekisi ba masela a sa lohiloeng ba o khothalelitse masela a sa lohiloeng a boleng bo holimo le lesela le sa lohiloeng la nale ho uena.

U ka 'na ua hloka tsena pele u reka

https://www.jhc-nonwoven.com/customized-spunlace-non-woven-fabric-2.html

Customized spunlace bao e seng lohiloeng lesela

https://www.jhc-nonwoven.com/disposable-non-woven-face-mask-2.html

Boleng bo phahameng spunlace lahloang nonwoven sefahleho maske lesela

http://www.jhc-nonwoven.com/high-quality-pp-spunlace-fabric-rolls-for-nonwoven-cleaning-cloth-2.html

Boleng bo phahameng le meqolong e maq spunlace lesela bakeng sa nonwoven lesela ho hloekisa

Masela a sa lohiloeng a nang le nale hangata a tenya, boima ba gram ea tlhahiso hangata bo phahame ho feta ba masela a sa lohiloeng a spunlace, 'me boima ba gram hangata bo feta ligrama tse 80. Mefuta e mengata ea meutloa, mefuta e mengata, lisebelisoa tsa sefa / thepa e utliloeng / geotextile joalo-joalo.

Boima ba gram ea masela a sa lohiloeng a spunlace hangata a ka tlase ho ligrama tse 80, 'me tse khethehileng ke ligrama tse 120-250, empa tse fokolang haholo. Thepa e tala ea lesela le sa lohiloeng la spunlace e theko e phahameng haholo, bokaholimo ba lesela bo bobebe, mme ts'ebetso ea tlhahiso e hloekile ho feta ea acupuncture.

https://www.jhc-nonwoven.com/customized-spunlace-non-woven-fabric-2.html

Customized spunlace bao e seng lohiloeng lesela

Ke lesela la 40G le sa lohiloeng le sa lohiloeng,  fektheri ea China ea Spunlaced e sa lohiloeng ho u hlalosetsa

Ligrama tse 40 tsa lesela le sa lohiloeng la spunlace li bolela ligrama tse 40 tsa lesela le sa lohiloeng ka sekwere se le seng. Mokhoa oa ho phunya lesela le sa lohiloeng ke ho fafatsa phallo ea metsi a matle a khatello e phahameng holim'a karolo e le 'ngoe kapa ho feta ea likhoele tsa fiber, e le hore likhoele li ts'oarane. , e le hore marang-rang a fiber a matlafatsoe 'me a be le matla a itseng,' me lesela le fumanoeng ke lesela le sa lohiloeng la spunlace. Lisebelisoa tsa eona tse tala li tsoa mehloling e mengata e fapaneng, e ka bang polyester, nylon, polypropylene, viscose fiber, chitin fiber, microfiber, tencel, silika, fiber ea bamboo, fiber pulp fiber, fiber ea leoatle, joalo-joalo.

Feme ea masela a qhibilihisitsoeng


Nako ea poso: Aug-31-2022
Puisano ea Inthanete ea WhatsApp!