Pëlhurë jo e endur në shkrirje

Lecka e spërkatjes së shkrirë është materiali më thelbësor i maskës, pëlhura e spërkatjes së shkrirë kryesisht PESRDOR polipropileni si materiali kryesor, diametri i fibrave mund të arrijë 1 ~ 5 mikron. Mikrofibra me strukturë unike kapilare rrit numrin dhe sipërfaqen e fibrave për njësi të sipërfaqes, në mënyrë që lecka e llakut të shkrihet të ketë filtrim, mbrojtje, izolim dhe thithje të mirë të vajit. Mund të përdoret për ajrin, materialet e filtrimit të lëngët, materialet izoluese, materialet thithëse, materialet e maskave, materialet e ngrohta, materialet thithëse të vajit dhe leckat e fshirjes dhe fusha të tjera.

WhatsApp Bisedë Online!