pajisje

Linja Felt prodhimi

prodhimit petëzim linjë

Gjilpërë grushta linjë prodhimi

Poliestër prodhimit Zbutja linjë

Ne kemi një sistem të rreptë dhe të plotë të kontrollit të cilësisë, e cila siguron që çdo produkt mund të plotësojnë kërkesat e cilësisë së konsumatorëve. Përveç kësaj, të gjitha produktet tona janë rreptësisht i kontrolluar para se të dërgesës.

 

Quilting

sallë ekspozite

Prodhimi Quilting linjë

Thermal linjë lidhura prodhimit


WhatsApp Bisedë Online!