Fa'asologa o le gaosiga e le'i lalagaina ma le fa'avae | JINHAOCHENG

Le faiga o le gaosiga ma le mataupu faavae o nila-tu'i ie le lalagaina . Ile tautala e uiga i ie e le o lalagaina, e toatele uo latou te iloa o se ituaiga o ie e fausia i alava ma e tutusa mea e pei o le ie, ae e iai ni uiga e le o iai i le ie moni. , o lona uiga, o mea o lenei ie e le o lalagaina e aofia ai le polypropylene, ma e mafai ona faʻamaonia le susu, faigata ona sasae, ma isi. o lenei ie e le o lalagaina , o se tasi o metotia o le lalagaina o le auala, o le koloseina lea o mea e le o lalagaina ma se nila. O le faatonu o loʻo mulimuli mai o le a talanoa e uiga i le gaosiga o le gaosiga ma le faʻavae o nila-tu'i ie le lalagainai auiliiliga.

Fautuaina Falegaosimea e lei lalagaina tu'i nila

Fa'agasologa o faiga:

O le la'asaga muamua o ie e le'i lalagaina e tu'i nila, o lo'o faia i le polyester ma le polypropylene raw material. A uma ona fai pepa, selu, mua'i acupuncture, ma le acupuncture autu. O le ogatotonu o loʻo faʻapipiʻiina i le ie mata, ona faʻaluaina lea, faʻapipiʻi ea ma tuʻi nila e fai ai se ie tuʻufaʻatasia. A maeʻa, o le ie faamama e iai lona tolu-dimensional fausaga ma faʻapipiʻi vevela.

A maeʻa le laasaga lona lua o le pese, o le pito i luga o le ie faamama e togafitia i le suauʻu vailaʻau e faʻalelei ai le ie faamama ma tufatufaina tutusa le micropores. Mai luga, o le oloa ei ai se density lelei, itu uma e lamolemole ma ea-permeable. I luga o le ipu ma le faʻavaa compressor O le faʻaogaina o le filtration e faʻamaonia ai e mafai ona faʻaaogaina le mamafa o le malosi, ma o le saʻo o le filtration e maualuga i totonu ole 4 microns. E lua mea mata, polypropylene ma polyester, e mafai ona tuʻuina atu e tusa ai ma manaʻoga o tagata.

Fa'ata'ita'iga ua fa'amaonia ai e sili atu le fa'atinoga o ie faamama e le'i lalagaina ile lomitusi fa'amama ipu ma fa'avaa: mo se fa'ata'ita'iga, fa'ata'otoga o le koale ile fale sauniuni koale, vai fa'aleaga ile fale u'amea ma u'amea. Suavai otaota i fale pia ma fale lomitusi ma vali vali. Afai e fa'aogaina ie faamama o isi fa'amatalaga, o le keke faamama o le a le mago i lalo o le mamafa ma e faigata ona pa'u ese. A maeʻa ona faʻaogaina le ie faamama e le lalagaina, o le keke faamama o le a matua mago pe a oʻo le mamafa o le faamama i le 10kg-12kg, ma o le keke faamama o le a matua mago pe a tatala le faamama. o le a otometi lava ona pau. Pe a filifilia e tagata e faaaogāina ie faamama e le o lalagaina, e masani lava ona latou manatu ie faamama e le lalagaina o le mafiafia eseese ma le lelei e tusa ai ma le ea permeability, filtration saʻo, elongation, ma isi. Mo tapulaʻa oloa, faamolemole kiliki polyester nila lagona ma polypropylene nila lagona. O faʻamatalaga ma ituaiga uma e mafai ona faia.

Acupuncture mea e le o lalaga fa'asologa o lo'o fausia e ala i le fa'amalo lelei, fa'atele taimi o le tu'iina o nila sa'o po'o le fa'aogaina o le ta'avale vevela talafeagai. I luga o le faʻavae o le faʻalauiloaina o laina faʻapipiʻi acupuncture maualuga e lua i le fale ma fafo, e filifilia ai filo maualuga. E ala i le galulue faʻatasi o faʻagasologa o gaosiga eseese ma le fetaui o mea eseese, o loʻo faʻasalalau nei le faitau selau o oloa eseese i le maketi.

O mea autu o: geotextile, geomembrane, flannelette halberd, palanikeke failauga, cotton palanikeke eletise, cotton faʻapipiʻi, cotton lavalava, tufuga Kerisimasi, ie faʻavae paʻu paʻu, faʻamama mea faʻapitoa ie. Fa'atonuga o le fa'aogaina O le fa'aogaina o le acupuncture e gaosia ai ie e le'i lalagaina e fa'atatau atoa i se gaioiga fa'ainisinia, o lona uiga, o le tui o le nila o le masini acupuncture, e fa'amalosia ma tu'ufa'atasia ai le filo filo e maua ai le malosi.

Fa'avae:

Fa'aoga le laau talatala ma le pa'u i le pito o le vaega tafatolu (po'o se isi vaega) e tu'i ai pea le alava. A o'o atu le la'au i totonu o le upega, e fa'amalosi le pito i luga o le upega ma nisi alava i totonu i totonu o le upega. Ona o le fete'ena'i i le va o alava, ua oomiina ai le ulua'i upega tafa'ilagi. A alu ese le nila mai le alava uepi, o fusi alava na tu'u i ai e malepe mai le pa ma tumau i totonu o le alava. I lenei auala, o le tele o fusi alava e lavelavea ai le upega o le alava ina ia le toe foi i lona tulaga muamua. A maeʻa le tele o taimi o le tuʻiina o nila, o le tele o fusi filo e tuʻia i totonu o le fiber web, ina ia faʻapipiʻiina alava i totonu o le fiber web i le tasi ma le isi, ma faʻatupu ai se mea e le faʻapipiʻiina e le nila ma se malosi ma le mafiafia.

Huizhou JinHaoCheng le lalagaina ie ie Co., Ltd ua faavaeina i le 2005, o lo oi le Huiyang Itumalo, Huizhou City, Guangdong Itumalo, o se polofesa le lalagaina gaosia-faamasani pisinisi ma 15-tausaga talafaasolopito. O la matou kamupani ua mautinoa atoatoa otometi gaosiga e mafai ona oʻo atu i le aofaʻi o tausaga gaosiga gafatia e 10,000 tone ma 12 gaosiga laina i le aofaʻi. O la matou kamupani na mauaina le ISO9001 faʻalelei tulaga faʻamaonia faiga i le 2011, ma na taua o le "Maualuga-tekonolosi Enterprise" e le matou malo i le 2018. O a matou oloa e lautele tuʻuina atu ma faʻaaogaina i vaega eseese o aso nei sosaiete, pei o: faʻamama mea, fomaʻi ma tausiga o le soifua maloloina, puipuiga o le siosiomaga, taavale, meaafale, fale ie ma isi pisinisi.

Tusi lau savali iinei ma auina mai ia i tatou

Taimi meli: Tes-05-2022
WhatsApp Online talatalanoaga!