Laugofie ie e faʻaitiitia ai le teteʻe atu e aʻoaʻo auiliili JINHAOCHENG

Aso nei e Jinhaocheng Melt-Blown ie gaosi matai e taitai oe faatasi ia malamalama i le Melt-Blown ie e faʻaititia ai le teteʻe o le tele o metotia

Faʻatumauina le galue lelei o le liusuaʻi feula masini ma faʻaititia le teteʻe o le liusua-feula ie tele i le mea e mafai ai ua avea ma fou mataupu e tatau ona faʻamamaina e le fale gaosi ie liusuavai . Mo se faʻataʻitaʻiga, 25 kalama o ie liusuavai, o le tasi vaega tetee e faʻatonutonuina i lalo o le 60pa i le tafe fua o 85L / min, o le faʻalua vaega tetee o loʻo faʻatautaia i lalo 120pa, ma o le tasi vaega e faʻatonutonuina i le 60-70pa i le tafe fua 95L / min, ma o le vaega faʻalua e pulea i lalo ifo o le 150pa e lelei.

Faʻafefea ona ausia se paleni i le va o tausia lelei ma faʻaititia le teteʻe o se matua tofotofoina o le tulaga o le adjuster. Ole mea lea e sosoʻo mai ole 12-stroke na faʻasoaina e se tagata e puʻe leo taimi saʻo, lea e mafai ona faʻailoa e tagata e anaina fale ie pe a talafeagai ai.

1. Faʻaititia le saoasaoa o le afi autu ma faʻaititia le tele o le metering pump.

Faʻafefea ona faʻatonutonu le faʻaititia o le fuaina manaʻomia oe e faʻaeteete faʻamaumauga ma onosaʻi debug. Faʻapea o lau meltblown masini o le 1600 mm lautele, e masani ona tipiina i 9 lola ma 175 mm lautele o se faʻataʻitaʻiga. Nisi tagata faʻatau e leʻo 175 faʻatusatusaga ma isi.

Mo se faʻataʻitaʻiga, mo se ie meltblown ma le mamafa o le 25 (g / m2), oe tatau masani ona teu le mamafa o lau faʻataʻitaʻiga (o se lapotopoto ie ma le lautele o le 100 sikuea centimita ≈ 11.3 cm, e pei ona faʻaalia i le ata i luga) i 0.25 i le 0.28 kalama. Faapea o le liusuafu lelea ie o le a tatou faia nei o le va o le 0.25 ma le 0.28, faaaoga le mamafa mita e tofotofo ai le tele o le tasi fasi. Faʻamaumau faʻamaumauga, ma maka voluma taʻitasi o le 1 ~ 9. I le taimi nei, tuʻu le aofaʻi atoa o le 1 ~ 9 i le mita mamafa e maua ai le aofaʻi o faʻamaumauga.

Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻapea o loʻo ia tatou 1 taʻavale 0.27, 2 taʻavale 0.28, 3 taʻavale 0.27, 4 taʻavale 0.29, 5 taʻavale 0.26, 6 taʻavale 0.26, 7 taʻai 0.28, 8 taʻavale 0.25, 9 taʻavale 0.25, i le taimi nei o ata muamua uma o funked O le mamafa fuafuaina e le gravimetric mita ua vaevaeina i le 9, ma matou fuafuaina le averesi aoga o 0.268. Faapea lou mamafa / 9, o le averesi fuafuaina i le va o 0.25 ma 0.28, e faʻamaonia ai o lou fuaina mamafa e saʻo. O le a matou toe fetuunaʻi le mamafa o au lisi taʻitasi mulimuli ane. E tusa ai ma le tusi lona fa i luga, 0.29 sili atu le mamafa. Faʻavasega eseese voluma taʻitasi ii, manatua le fuaiʻupu lenei: afai e laʻititi le mamafa, o le a siʻi le vevela, ma o le mamafa o le a faʻaliliʻuina i lalo.

2. O le maeʻa o laʻasaga i luga o le faʻatonutonuina o lau aofaʻi. O le mamafa o taʻitasi lisi e eseese, ma le taua o le suʻega e ese foi. E mo oe e fetuʻunaʻi, i totonu o le laina faʻatonutonuina, faʻateleina le lelei o le ie, ma le mamafa e mamafa. O le faʻamamaina lelei e sili atu foi maualuga, ae o le teteʻe ua faʻateleina foi.

3. Faʻateleina le tafe o le vevela vevela ma faʻateleina le vevela vevela.

4. O luga o nai elemene e masani lava e faʻatonutonu lau ie ma maualuga filtration lelei, tatou feagai ma le sili ona taua teteʻe faʻafitauli i lalo.

5. Faʻateleina le DCD (mauaina mamao). I le taimi nei, faʻapea o lou mamao e 16 cm, ma le DCD ua suia i le 16.5 cm. I se faʻataʻitaʻiga, faʻamaumau ia faʻamaumauga mo le faʻaleleiina lelei.

6. O le mamao o loʻo suia, ma o le aofaʻi o le ea faʻasusuina i le pito i lalo o le upega e suia foi, aua o le polypropylene faʻamoemoe i lona lava vevela e faʻatosina i filo i totonu o se upega. O le latalata i le mamao, o le sili atu o le vevela, lea e tatau ona faʻateleina le soso tele i le pito i lalo o le upega; o le umi o le mamao, o le maualalo o le leo faʻasusu i lalo o le upega.

A oʻo le mamao o le mamao, o le ea faʻasusuina voluma i le pito i lalo o le upega tatau tatau ona faʻatonutonu, teuteuina teisi, ae le o se lapoʻa tele faʻaititia. Faʻamaumau faʻamaumauga pe a e minoi, ma fetuʻunaʻi i le laʻasaga sili ona lelei. A oʻo mai le teteʻe i lalo, o le spraying lelei o le a faʻaititia. I totonu o se vaega faʻatonutonuina, o se paleni e maua i le va o le tausisia le lelei ma faʻaititia le teteʻe.

7. Faʻaititia le saoasaoa o le fusi faʻataʻitaʻi ma le saoasaoa o le toe faʻafoi, i totonu o le laina faʻatonutonuina.

8. O le vevela o le ea vevela e tatau ona faʻatonutonuina i se setete e leai se lele, ma o le vevela o le vevela vevela o le a tuʻuina i lalo pe a latalata le mamao.

9. O le mea sili ona taua ile teteʻe ole ole DCD ma le mamafa ole ie. E faigofie le faia o auiliiliga auiliiliga tala iinei. Ua sui le DCD, ma ua suia foʻi faʻamatalaga. A oʻo i lalo le lelei, o le ea leo ma le vevela ua faʻateleina, ma le saoasaoa o le autu afi faʻasolosolo i lalo, ma isi. O mea uma o loʻo taua i luga e sili ona auiliili.

10. E maualalo le teteʻe ma e maualalo le aoga. Pau lava le mea o le ea aofaʻi ma ea uunaiga ua faʻateleina, o le saosaoa o le autu afi ua faʻaititia, ma o le vevela o vaega taʻitasi o le suia tausia le mamafa, o le mamafa mafai ona siitia pe a fai o le mamafa le lava, ma le vevela o vaega taʻitasi ua fai si faʻateleina. Taofi le mamafa i totonu o le fetuunaiga avanoa.

11. E leai se manaʻoga e toe fai le eletise eletise, masani tausia leai aloiafi.

12. Faʻamolemole ia faʻalogo i le suia o le faamama i le 2 itula, o le a aʻafia ai foʻi le teteʻe mo se taimi umi.

 

Afai e i ai seisi mea e tatau ona e iloa, faʻamolemole asiasi i le matou itulau autu o Jinhaocheng Melt Shot Factory: https://www.jhc-nonwoven.com/ .


Taimi Post: Me-17-2021
WhatsApp Online talatalanoaga!