Atina'e Fa'amoemoe o Spunlaced Non Wovens| JINHAOCHENG

Huizhou JinHaoCheng e le o lalagaina ie Co., Ltd ua faavaeina i le 2005, o loʻo i le Itumalo o Huiyang, Huizhou City, Guangdong Province, o se atinaʻe faʻapitoa e le lalagaina faʻatau ma le 15-tausaga le talafaasolopito. Ua iloa e le matou kamupani le gaosiga otometi atoatoa lea e mafai ona oʻo atu i le aofaʻi o le gaosiga faʻaletausaga i le 10,000 tone ma 12 laina gaosiga i le aofaʻi. Na maua e le matou kamupani le ISO9001 quality management system certification i le 2011, ma sa faʻamauina o le "High-tech Enterprise" e lo tatou malo i le 2018. I le avea ai o se tagata gaosi oloa e leai ni lalaga, ou te fia faʻasoa atu ia te oe le atinaʻeina o avanoa o le spunlaced nonwovens.

Tulaga fa'atupuina ole spunlaced non wovens

O Saina o se atunuu tele o le gaosiga ma le taumafaina o cotton. Faatasi ai ma le suiga o mea mata'utia ma le alualu i luma faatekinolosi o mea e le'i lalagaina, na o'o mai ai foe fafie ma alava e fa'agata e le puipuiga o le si'osi'omaga ma faiga fa'apisinisi a le atunu'u. I le taimi nei, o lo'o maualalo le fa'aaogaina o mea'ai e le'i lalagaina i totonu o le atunu'u, fa'atasi ai ma le fa'atupulaia o le tausaga e 60%.

E tusa ai ma le suʻesuʻega, o le aofaʻi o galuega faʻaletausaga a le atunuʻu spunlaced nonwovens gaosiga laina e le sili atu i le 10,000 tone. O loʻo faʻatatauina o le faʻaaogaina o le spunlaced nonwovens i Saina o le a sili atu i le 100000 tone, ma o le manaʻoga o le lalolagi e sili atu i le 1.5 miliona tone. Mo se faʻataʻitaʻiga, o foe fafie ma fiber e le faʻaaogaina e tagata o le a faasolosolo malie lava ona suia i le cotton e leʻi lalagaina, ma o le manaʻoga o le lalolagi e sili atu i le 5 miliona tone.

O le oloa mae'a e gaosia e ala i le loloto o le gaosiga o mea fa'avae e le'i lalagaina, ma e sili atu le tele o ana maketi fa'atau. Ave faʻataʻitaʻiga faafomaʻi ma le soifua maloloina e leʻi lalagaina e fai ma faʻataʻitaʻiga, o le manaʻoga faʻaletausaga e faʻatupulaʻia i le averesi o le 10 pasene, e oʻo atu i le 260000 tone i le 2007. O le faʻasoa o ie e le o lalagaina i oloa ie faafomaʻi i atunuu atiaʻe ua oʻo i le 70-80 pasene, ae o le vaega a Saina. e na o le 15 pasene. Fa'ata'ita'i napekini ma solota mama, o le maketi e 350 miliona fafine sa'o le matutua, 78 miliona pepe i lalo ifo o le 2 tausaga, 120 miliona tagata i luga atu o le 60 tausaga, ma le 2 miliona ma'i pipili ma le hemiplegic. Spunlaced nonwovens e mafai ona sui mea masani tumama ma faʻaleleia le faʻatinoga o oloa tumama lafoai. O ia ituaiga oloa e tele le gafatia mo le atinaʻeina. O le maketi o solo ta'ele a le atunu'u e mana'omia le 90 piliona yuan. Afai e atia'e solo solo fa'ameamea e le'i lalagaina, o le mana'oga a le atunu'u o le a itiiti ifo i le 10 piliona, fa'atasi ai ma le fa'atupulaia o le tausaga e sili atu i le 10 pasene.

Mea e gaosia ai mea e le fa'aigoa

(1) Alava masani: cotton, fulufulu mamoe, hemp, siliki.

(2) alava masani: alava viscose, alava polyester, fiva acetate, alava polypropylene, alava polyamide.

(3) alava eseese: alava ultra-lelei, alava profiled, alava mataʻu liusuavai, alava crimp maualuga, alava antistatic.

(4) Alava galue maualuga: filo polyamide manogi, alava carbon, alava uamea.

Spunlaced nonwovens e sasaa maualuga-omiga vai lelei i luga o se tasi po o le sili atu layers o alava mesh, ina ia o le alava ua lavelavea le tasi ma le isi, ina ia mafai ona faamalosia le alava mata ma maua se malosi faapitoa, ma o le ie taunuuga ua spunlaced nonwovens. O ana fiber raw material e sau mai le tele o punaoa, e pei o le polyester, nylon, polypropylene, viscose fiber, chitin fiber, ultra-fine fiber, weasel, siliki, bamboo fiber, fiber pulp laupapa, fila limu ma isi.

O lo'o ta'ua i luga o le fa'aofiina lea o le fa'amoemoega o le atina'e o spunlaced nonwovens. Afai e te fia iloa atili e uiga i spunlaced nonwovens, fa'amolemole lagona le saoloto e fa'afeso'ota'i a matou kamupani gaosi mo se fautuaga.

Sili atu mai la matou Portfolio


Taimi meli: Ian-06-2022
WhatsApp Online talatalanoaga!