Hva om komposittstoffet er delaminert| JINHAOCHENG

Det er flere og flere lamine~~POS=TRUNC Fabric . Spesielt høst- og vinterklær bruker mer komposittstoffer. Og problemene med lamineringsstoff dukker også opp etter hverandre, så hva skal vi gjøre hvis komposittstoffet avgummes etter høy temperatur, eller delamineres etter vaskevann? I dag har jeg samlet noen materialer for din referanse.

https://www.jhc-nonwoven.com/products/laminating-fabric/page/4

Miljølaminert skumstoff 

Komposittstoffet avgummes etter høy temperatur

Generelt sett er det bare én grunn til dette problemet, som er at limet ikke er motstandsdyktig mot høy temperatur, så det er mulig at sammensetningsfastheten er god, men den er allerede for høy, så den vil bli delaminert umiddelbart. Dette krever valg av høytemperaturbestandig lim for å blande. PUR-smeltelimet valgt av Dongguan Tuoyuan-sammensetningsteknologien tåler høytemperaturlim, og komposittstoffet vil ikke ha problemet med høytemperaturdegumming.

Delaminering av komposittstoff etter vask

Det er sannsynligvis to muligheter: den første er at limblandingens fasthet ikke er nok eller at limet ikke er motstandsdyktig mot vask; den andre er at limfastheten ikke oppfyller vaskekravene på grunn av stoffet. Den første grunnen, bruken av PUR-smeltelimkompositt kan løses, og den andre mulige årsaken er at limproblemet ikke kan løses, dette problemet oppstår ofte med noen flannelett, fordi denne typen flannelett faktisk er veldig lett å depilere, som resulterer i at limet kanskje ikke kan feste seg, så det er lett å få problemet med delaminering etter vask.

Ovenstående handler om komposittstoffet etter høytemperaturdegumming og komposittstoffdelaminering hvordan man forklarer, jeg håper det vil være nyttig for alle. Hvis du vil vite mer om lamineringsstoff, ta gjerne kontakt med oss.


Innleggstid: 23. februar 2022
WhatsApp nettprat!