Четири предности на неткаените кеси | ЈИНХАОЧЕНГ

Кои се предностите на неткаените кеси ? Денес ќе ве запознаам со предностите на неткаените чанти.

Тианфанг платнена торба е поекономична

Од почетокот на пластичните ограничувања, пластичните кеси постепено ќе се повлекуваат од пазарот за пакување и ќе бидат заменети со неткаени кеси кои ќе можат повеќекратно да се користат. Неткаените кеси полесно се печатат шари и посветли изрази на бои од пластичните кеси. Дополнително, ако можете постојано да го користите, можете да размислите за додавање поубави обрасци и реклами на неткаени кеси од пластичните кеси, бидејќи стапката на абење на неткаените кеси е помала од онаа на пластичните кеси, што резултира со поголема заштеда на трошоците. и поочигледни придобивки од рекламирањето.

неткаените кеси се посигурни

Традиционалните пластични кеси се тенки и лесно се кршат со цел да се заштедат трошоци. Но, за да го направиме посилен, тоа сигурно ќе чини повеќе. Појавата на неткаени кеси ги решава сите проблеми. Неткаените чанти се тешки и не се лесни за носење. Има многу неткаени кеси покриени со филм, кои не само што имаат цврстина, туку имаат и водоотпорни, добро чувство и убав изглед. Иако цената на една кеса е малку повисока од онаа на пластичните кеси, работниот век на една неткаена кеса може да вреди стотици, па дури и илјадници пластични кеси.

неткаен чанти имаат повеќе рекламирање ефект

Прекрасна неткаена торба е повеќе од обична кеса за пакување на стоки. Неговиот извонреден изглед е уште помил.

Рака, може да се трансформира во модерна едноставна чанта со една веѓа и да стане прекрасна глетка на улица. Заедно со неговите цврсти, водоотпорни, нелепливи карактеристики, срцето ќе стане избор за клиентите да излезат надвор.

Во таква неткаен торба, може да се испечати со логото на вашата компанија или рекламирање, рекламниот ефект е очигледен, вистинската мала инвестиција во голема уста.

Издавање на еколошки поприфатлива граница на вредноста на јавната благосостојба за неткаени кеси

Со цел да се реши проблемот со заштитата на животната средина, употребата на неткаени кеси во голема мера го намалува притисокот на конверзија на ѓубрето. Затоа, двојните познати како торби за заштита на животната средина, заедно со концептот за заштита на животната средина, можат подобро да ја одразуваат сликата на вашето претпријатие и ефектот да се биде близок со луѓето. Добиената потенцијална вредност не може да се замени со пари.

Горенаведеното е воведување на четирите предности на неткаените кеси, доколку сакате да дознаете повеќе за неткаените ткаенини, слободно контактирајте не.

Повеќе од нашето портфолио


Време на објавување: 21 април 2022 година
WhatsApp Интернет разговор!