Cara sing bener kanggo milih topeng medis | JINHAOCHENG

Katrangan singkat:

Miturut efisiensi filtrasi minimum bahan saringan, miturut kahanan sing ditemtokake, topeng medisbisa nyaring prekara partikel. Nilai sing luwih gedhe, level proteksi sing luwih dhuwur lan resistensi pernapasan luwih gedhe. Topeng bisa dipérang dadi telung level, efisiensi filtrasi paling endhek 95% yaiku 95%, efisiensi filtrasi paling endhek 99 yaiku 99%, lan efisiensi filtrasi paling endhek yaiku 99,97%.
Miturut klasifikasi standar, N sing ditandhani ing topeng nggambarake standar Amerika, FFP minangka standar Eropa, lan KN minangka standar Cina.


  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Jinis: Tutup kuping kuping 3 pucuk
  • BFE: ≥99%
  • Bahan: 3 lapis (100% bahan anyar)
  • Ukuran: 17 * 9,5cm
  • Detail produk

    Tags Product

    materi, kanthi kahanan sing ditemtokake, topeng medis sing bisa digunakake bisa nyaring partikel kasebut. Nilai sing luwih gedhe, level proteksi sing luwih dhuwur lan resistensi pernapasan luwih gedhe. Topeng bisa dipérang dadi telung level, efisiensi filtrasi paling endhek 95% yaiku 95%, efisiensi filtrasi paling endhek 99 yaiku 99%, lan efisiensi filtrasi paling endhek yaiku 99,97%.
    Miturut klasifikasi standar, N sing ditandhani ing topeng nggambarake standar Amerika, FFP minangka standar Eropa, lan KN minangka standar Cina.
    Topeng standar FFP Eropa disertifikasi dening Komite Standar Eropa kanggo peralatan proteksi napas. Standar kasebut yaiku kanggo mbagi bahan filter proteksi partikel dadi proteksi partikel padhet lan proteksi partikel cair, sing diuji lan diklasifikasikake karo aerosol NaCL (natrium klorida) lan DOP (minyak parafin). Peran kasebut yaiku nyedhot aerosol sing mbebayani, kalebu bledug, asap, kabut, gas beracun lan uap beracun, lan liya-liyane liwat bahan filter, supaya ora bisa dihirup wong. Bahan filter proteksi partikel padhet sing nduweni kualifikasi dipérang dadi telung level: P1 (FFP1), P2 (FFP2), lan P3 (FFP3) miturut tingkat penetrasi partikel sing wis diuji. Efek nyaring minimal FFP1 yaiku ≥80%, lan efek saringan minimal FFP2 yaiku -94%. , Efek nyaring minimal FFP3 ≥97%.

    https://www.jhc-nonwoven.com/ffp2-mask-china-factory-wh Wholesale-jinhaocheng.htmlhttps://www.jhc-nonwoven.com/ffp2-mask-china-factory-wh Wholesale-jinhaocheng.htmlMiturut efisiensi filtrasi minimal filter
    topeng standar Amerika dinilai dening Institut Keselamatan lan Kesehatan Pekerjaan Nasional ( NIOSH ) kanggo bahan filter lan efisiensi filtrasi. Standar Amérika NIOSH 42CFR-84 nduweni gelar pangenalan paling dhuwur ing saindenging jagad.

    Miturut bahan filter lapisan tengah topeng, ana telung jinis:

    N tegese ora tahan karo minyak, sing bisa nglindhungi partikel non-berminyak. Contone, asap berminyak sing diasilake kanthi masak minangka partikel berminyak, dene tetesan sing diasilake wong sing guneman utawa watuk ora berminyak. Umume, partikel non-berminyak nuduhake bledug batu bara, bledug semen, mist asam, mikroorganisme, lsp. Ing polusi asap saiki, umume partikel sing digantungake ora berminyak. Bahan
    partikel berminyak
    P minangka tegese Bukti Minyak, sing bisa nglindhungi partikel sing ora berminyak lan berminyak. Yen dibandhingake karo seri R, seri P bisa digunakake kanggo wektu sing suwe, gumantung karo label pabrike.
    Kanthi cara iki, gampang dingerteni apa topeng N95. Topeng N95 diuji nganggo 0,3 mikron partikel natrium klorida, lan tingkat penghalang kudu luwih saka 95%. Nalika pasuryan panganggo dites supaya kenceng, udara bakal bisa mlebu lan metu liwat topeng nalika cedhak karo ujung pasuryan. Nomer sertifikasi N95 ditanggepi kanggo tes iki.
    KN minangka standar Cina, lan metode deteksi padha karo Amerika Serikat. Miturut standar GB2626-2006 negaraku, topeng dipérang dadi kategori KN lan KP. KN tegese topeng cocog kanggo nyaring partikel sing ora berminyak, lan KP tegese topeng cocog kanggo nyaring partikel sing berminyak. Lan partikel non-berminyak. Nomer sawise huruf nuduhake level proteksi topeng, luwih gedhe nomer kasebut.
    Kepiye level perlindungan kudu diowahi ing antarane telung topeng standar sing beda? Temenan, FFP UE bisa nyaring partikel sing ora berminyak lan berminyak ing wektu sing padha, dene N lan KN ing Amerika Serikat lan China mung bisa nyaring partikel non-berminyak kanthi efektif.

    Mula, rumus efek protèktif kasebut kira-kira: FFP3> FFP2 = N95 = KN95> KN90

    1. Topeng medis biasa digunakake kanggo mblokir cipratan sing metu saka rongga lisan lan rongga irung, lan bisa digunakake kanggo perawatan higienis ing lingkungan medis biasa kanthi level proteksi paling endhek. Cocog kanggo kegiyatan perawatan kesehatan umum, kayata sanitasi, persiapan cair, unit kamar tidur reresik, lsp. Utawa penghalang utawa nglindhungi partikel kajaba mikroorganisme patogen kayata polen.
    Peran sing paling efektif saka 95 topeng yaiku nyegah lan ngontrol panyebaran penyakit pernapasan sing parah, kayata SARS utawa influenza lan wabah virus corona anyar. Sampeyan bisa milih topeng sing ditandhani standar KN95, N95, FFP2 lan ndhuwur.
    2. Panliten nuduhake manawa ing kisaran sing wis ditemtokake, topeng operasi ora luwih ala tinimbang topeng KN95 / N95 kanggo nyegah influenza. Zhong Nanshan, pimpinan klompok ahli tingkat tinggi Komisi Kesehatan Nasional kanggo nglawan SARS, uga ujar, "Nyatane, ora prelu nganggo topeng N95. Topeng umum bisa ngalangi sebagian besar tetesan virus sing mlebu saluran napas lan nyegah coronavirus anyar., Gunakake topeng. " Dadi, yen sampeyan ora bisa tuku topeng N95, sampeyan bisa milih topeng bedhah umum.
    5. Topeng KN95 / N95 dipérang dadi rong jinis, siji minangka réspirator biologis lan sijiné minangka réspirator bledug.
    Tingkat proteksié padha, nanging standar implementasine beda-beda. Standar topeng pelindung bio (KN95 medis) yaiku GB19083-2010 "Syarat Teknis Masker Pelindung Medis", sing digunakake ing industri kesehatan lan kesehatan, kayata stasiun pencegahan epidemi, rumah sakit, lan penyakit Respirator bledug (KN95) ngetrapake standar GB2626-2006 "Perangkat Proteksi Pernafasan Respirator Anti-Partikulasi Respirator", sing digunakake ing industri kayata pertambangan batubara, pamrosesan minyak bumi, pertambangan lan perusahaan industri lan pertambangan liyane.
    Yen sampeyan nggunakake ing lingkungan biasa, sampeyan bisa milih topeng KN95 (utawa N95 yen standar Amerika) GB2626-2006. Yen institusi medis utawa kontak karo wong sing kena infeksi, mula esensial kanggo nyegah mabur sing disebabake cairan awak pasien utawa cipratan getih. Yen sampeyan kena infeksi busa, sampeyan kudu nggunakake topeng KN95 sing ngetrapake standar GB19083-2010.
    Kanggo ngringkes, ing lingkungan sing berisiko cukup dhuwur, masker sing bisa nyegah infeksi napas kanthi efektif yaiku topeng proteksi medis lan topeng bedah medis. Topeng proteksi medis, uga dikenal minangka KN95 medis, cocog kanggo digunakake dening staf medis ing klinik demam, bangsal isolasi, lan pasien sing dikonfirmasi nalika ditransfer. Topeng bedah medis cocog kanggo nyandhang kasus sing dicurigai. Dheweke dipakai dening petugas transportasi umum lan penumpang, taksi, sopir, petugas kebersihan, lan personel layanan ing papan umum.

    Pasang pancegahan nggunakake topeng:

    1. Yen digunakake kanggo nglindhungi partikel berminyak, wektu panggunaan akumulasi kelas R ora ngluwihi 8 jam sekaligus; wektu panggunaan akumulasi kelas P ora ngluwihi 40 jam, utawa wektu panggunaan kumulatif tekan 30 dina wiwit wiwitan, endi wae sing luwih dhisik.
    2. topeng protèktif ora bisa dicuci nganggo banyu, amarga ngumbah nganggo banyu bakal ngrusak bahan saringan lan struktur topeng; yen ora kena kontaminasi utawa rusak, lan nyukupi sarat higienis, bisa dianggep digunakake maneh.
    3. Topeng N95 dudu merek dagang utawa merek produk. N95 minangka syarat paling murah NIOSH (Institut Keamanan lan Kesehatan Pekerjaan Nasional) kanggo level efisiensi filtrasi respirator anti-partikel kerja Amerika. Efisiensi filtrasi bahan partikel (kayata bledug, kabut cat, mist asam, mikroorganisme, lsp) paling ora 95%.
    4. Luwih dhuwur efisiensi nyaring topeng, luwih tahan resistensi ambegan. Mula, yen nganggo topeng N95 suwe ora apik kanggo awak, mula aja nganti suwe.
    5. Babagan frekuensi penggantian topeng, saiki durung ana kesimpulan sing jelas, lan negara saya durung nggawe peraturan sing relevan babagan panggunaan masker. Sawetara peneliti nindakake riset sing relevan babagan efisiensi proteksi lan nyandhang masker pelindung medis KN95. Asil nuduhake manawa topeng KN95 dipakai suwene 2 dina, efisiensi filtrasi tetep luwih saka 95%, resistensi pernapasan mung sithik, lan efisiensi filtrasi mudhun dadi 94,7% sawise dipakai suwene 3 dina.


    https://www.jhc-nonwoven.com/the-correct-way-to-choose-medical-masks.html

    https://www.jhc-nonwoven.com/the-correct-way-to-choose-medical-masks.html

    https://www.jhc-nonwoven.com/the-correct-way-to-choose-medical-masks.html

    https://www.jhc-nonwoven.com/the-correct-way-to-choose-medical-masks.html

    https://www.jhc-nonwoven.com/the-correct-way-to-choose-medical-masks.html


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Ngobrol Online WhatsApp!