Jarum Polyester Punch Produsen Nonwoven | JINHAOCHENG

Katrangan singkat:

Kain jarum sing ditenun jarum kalebu jinis kain sing ora ditenun, kanthi poliester, polipropilena minangka manufaktur bahan baku, sawise kaping pirang-pirang jarum perawatan panas sing pas. Diaspal nganggo serat cekak sawise dibukak, dibungkus lan dijaring. Produk khas: kain dhasar kulit sintetis, geotextile jarum, lsp.


  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Jarum poliester doyo kain nonwoven:

    Bobot dhasar: 50gsm-1500gsm. Produk iki digunakake ing kabeh bidang masarakat modern kayata kemul listrik, sprei, interior mobil, tas, topeng, topi, sandhangan sepatu, celemek, kain, bahan kemasan, mebel, kasur, dolanan , sandhangan, kain saring, bahan ngisi, pertanian, tekstil omah, klambi, industri, interlining lan industri liyane.

    https://www.jhc-nonwoven.com/nonwoven-shirt-collar-interlining-2.html


    https://www.jhc-nonwoven.com/polyester-needle-punch-nonwoven-manufakturuer-jinhaocheng.html

    https://www.jhc-nonwoven.com/polyester-needle-punch-nonwoven-manufakturuer-jinhaocheng.html

    https://www.jhc-nonwoven.com/polyester-needle-punch-nonwoven-manufakturuer-jinhaocheng.html


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Ngobrol Online WhatsApp!