warta Industry

  • Apa Kain Leleh |  JINHAOCHENG

    Apa Kain Leleh | JINHAOCHENG

    What is a meltblown cloth?The melt blown non-woven fabric manufacturer Jin Haocheng to introduce to you, the main content is as follows: Melt blown polypropylene based fabric with fiber diameter of 1 to 5 microns.Many voids, fluffy structure, good folding resistance.This...
    Waca liyane
  • Pitakon Paling Sering Babagan Topeng Pasuryan |  JINHAOCHENG

    Pitakon Paling Sering Babagan Topeng Pasuryan | JINHAOCHENG

    Mask is a kind of hygiene product, generally refers to the equipment worn in the mouth and nose for filtering the air into the mouth and nose. With the occurrence of flu and haze, disposable mask has gradually become a daily necessity for some people.How much do you know...
    Waca liyane
  • Cara milih topeng bedhah pakai kanthi bener |  JINHAOCHENG

    Cara milih topeng bedhah pakai kanthi bener | JINHAOCHENG

    Face all kinds of masks, such as disposable masks, disposable medical treatment, medical surgery, N90, N95, etc. The myriad categories of mask confused.  The following Jin Haocheng professional disposable medical mask manufacturers briefly explain, how to correctly buy d...
    Waca liyane
  • Cara Mbusak lan Mbuwang Topeng bekas |  JINHAOCHENG

    Cara Mbusak lan Mbuwang Topeng bekas | JINHAOCHENG

    To avoid contracting the virus, it's important not only to wear your mask carefully, but also to dispose of your used disposable mask.Simple mask knowledge will not be less, and professional jinhaocheng mask manufacturers are listening to explain. How to remove and throw...
    Waca liyane
  • Supaya Virus Bisa Mbusak, Nganggo Topeng Kanan |  JINHAOCHENG

    Supaya Virus Bisa Mbusak, Nganggo Topeng Kanan | JINHAOCHENG

    To avoid contracting the virus, it's important not only to wear a mask carefully, but also to wear the "right" mask.Simple mask knowledge will not be less, and professional jinhaocheng disposable mask manufacturers are listening to explain. What to wear? So the N95 / N90...
    Waca liyane
  • Lebur teknologi nonwoven sing diunekake | JINHAOCHENG

    What is melt - blown nonwovens Technology? Melt - blown nonwovens technology - two - component melt - blown technology Two-component melt-blown technology,including leather core type, parallel type,triangle,etc.,usually close to 2 fiber size, melt-blown spinneret assemb...
    Waca liyane
  • Apa pp dilebur kain |  JINHAOCHENG

    Apa pp dilebur kain | JINHAOCHENG

    Pp leleh (polipropilena) didhasarake ing bahan baku polipropilena, nggunakake metode rheologis sing bisa dikendhaleni kanggo nambah likuiditas resin lan distribusi bobot molekul, nduweni kinerja stabil, stabilitas lan likuiditas tinggi, karbon rendah, perlindungan lingkungan, molekul sempit. ..
    Waca liyane
  • suwene aku nganggo topeng ffp2 |  JINHAOCHENG

    suwene aku nganggo topeng ffp2 | JINHAOCHENG

    Standar Eropa kanggo topeng yaiku FFP. Apa biji topeng FFP2? Suwene suwene? Saiki, ayo ngerti luwih akeh babagan iki. suwene aku nggunakake topeng Ffp2 topeng ffp2, salah sawijining standar topeng Eropa EN 149: 2001, sing bisa dibuwang (biasane 2-4 jam), efisiensi filtrasi minimal yaiku grea ...
    Waca liyane
  • Kunci topeng sing bener lan salah - kain leleh |  JINHAOCHENG

    Kunci topeng sing bener lan salah - kain leleh | JINHAOCHENG

    Kain leleh, umume dikenal minangka "jantung" topeng, yaiku lapisan filter ing tengah topeng, sing bisa nyaring bakteri lan nyegah panyebaran kuman. Minangka "inti" topeng, "kain cair" diprodhuksi dening S2040 ora bisa digunakake kanggo nggawe topeng ...
    Waca liyane
  • Kain lebur tenan metu |  JINHAOCHENG

    Kain lebur tenan metu | JINHAOCHENG

    Kain meltblown tenan metu! Ayo tindakake pabrikan kain meltblown kanggo ngerti: Teknologi kain meltblown diwiwiti ing taun 1950-an, nalika Amerika Serikat kanggo nglumpukake partikel radioaktif ing atmosfer ndhuwur kanggo ngembangake bahan filtrasi ultrafine, ...
    Waca liyane
  • Topeng topeng - kain leleh |  JINHAOCHENG

    Topeng topeng - kain leleh | JINHAOCHENG

    Topeng inti bahan saringan kain sing dilebur digawe saka serat superfine polipropilena bebarengan karo distribusi acak, tampilan, alus, alus lan putih bahan serat saka 0,5 nganti 1,0 mu m, distribusi serat acak kanggo nyedhiyakake luwih akeh ikatan termal b ...
    Waca liyane
  • Cara ngreksa kain nonwoven sing dilelehake kanggo njamin efisiensi filtrasi | JINHAOCHENG

    Melt blown fabric is the core filter material of mask, which is mainly determined by the filter mechanism of melt spray filter material, mainly divided into mechanical barrier, electrostatic adsorption and electret treatment. 1. Mechanical barrier Mechanical barriers can be as follows: A. Drople...
    Waca liyane
  • Apa sarat kain nonwoven lebur kanggo topeng | JINHAOCHENG

    Wiwit novel Coronavirus nyebar, topeng rai wis dadi piranti protèktif sing penting banget kanggo wong. Dumadakan, masker rai dadi komoditas langka ing pasar. Lan produksi topeng bahan mentah nyawiji kain nonwoven, amarga jurang kasebut gedhe banget, jaringan kasebut ...
    Waca liyane
  • Apa topeng sing nganggo mung digunakake sapisan | JINHAOCHENG

    Disposable masks can only be used once and cannot be sterilized by washing, cooking and other methods. Can the mask be disinfected with alcohol spray? Novel Coronavirus is only 0.08 micron to 0.1 micron, so a disposable medical mask can only block particles no smaller than 3 microns. However, si...
    Waca liyane
  • Cara produksi topeng pakai | JINHAOCHENG

    Topeng sing dienggo umume digunakake ing pasar digawe saka bahan mentah sing ora ditenun, sing mbutuhake bahan lan peralatan ing ngisor iki: Bahan sing dibutuhake kanggo topeng sing bisa diombe: 1. Kain non-tenunan PP; 2. Kain sing diunekake lembut; 3. Siklus irung; 4. Tali kuping lan bahan liyane. Piranti sing dibutuhake ...
    Waca liyane
Ngobrol Online WhatsApp!