Grosir Bahan Kain Non-tenun Microfibre Tebuk China. JINHAOCHENG

Katrangan singkat:

Ing  microfibre nyawiji-diunekake non-dirajut kain wis alangi kuwat, efek adsorption apik, lan bisa èfèktif partikel Filter, bledug lan rereget, Trep lan higienis! Kain nyaring kain sing diencerake universal, saengga nggawe efisiensi nyaring luwih saka 95%. Proses nyebur nyawiji minangka sistem manufaktur nonwoven sing nglibatake konversi polimer langsung dadi filamen terus-terusan, terintegrasi karo konversi filamen dadi acak kain nonwoven. Yen sampeyan kepengin ngerti produk iki, hubungi kami lan bakal menehi informasi produk rinci.


  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Jarum Punched Kain

    Perkembangan pisanan ing bidang teknologi ing wilayah industri diwiwiti sekitar taun 1945. Kain Blown Langsing digunakake kanggo nggawe topeng kesehatan, topeng N95, Hepa, sandhangan bernapas protèktif, kantong teh, nampan Ponggawa, Film kemasan, barang sing dibuwang.

    tes nonwoven lebur
    tes nonwoven lebur1
    tes nonwoven lebur

    https://www.jhc-nonwoven.com/microfibre-melt-blown-non-woven-fabric-china-wholesalers-jinhaocheng.html

    https://www.jhc-nonwoven.com/microfibre-melt-blown-non-woven-fabric-china-wholesalers-jinhaocheng.html

    https://www.jhc-nonwoven.com/microfibre-melt-blown-non-woven-fabric-china-wholesalers-jinhaocheng.html

    https://www.jhc-nonwoven.com/microfibre-melt-blown-non-woven-fabric-china-wholesalers-jinhaocheng.html


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Ngobrol Online WhatsApp!