Kain Nonwoven Meltblown Kanggo Didol Rega Kompetitif | JINHAOCHENG

Katrangan singkat:

Ing kain nonwoven sing dilebur dikenal minangka "jantung topeng" .Nonwoven meltblown rasukan sing keropos. Asile, bisa nyaring cairan lan gas. Aplikasi kasebut kalebu perawatan banyu, topeng, lan saringan AC. Sajrone pandemi COVID-19, kain nonwoven lebur duwe konsumsi gedhe ing lapangan topeng.


  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Kain Nonwoven Leleh

    aplikasi:

    digunakake kanthi umum kanggo bedah bedah, nyaring topeng Kn95 & FFP2 / FFP3, gaun medis pakai, Pemurni udara, filter AC, penyaringan asap lan asap asap, filtrasi udara mobil lan produk perlindungan medis liyane.
    Dijual Overseas: Diekspor menyang UAS, Eropa, Bangladesh, Australia, Malaysia, Singpore, Thailand, Vietnam, Mesir lsp.

    Kauntungan:

    CE, ISO, persetujuan SGS, Pabrik Langsung Dijual, 100% Rega Pabrik, Pengiriman Global.

    tes nonwoven lebur
    tes nonwoven lebur1
    tes nonwoven lebur

    https://www.jhc-nonwoven.com/meltblown-nonwoven-fabric-for-sale-competitive-price-jinhaocheng.html

    https://www.jhc-nonwoven.com/meltblown-nonwoven-fabric-for-sale-competitive-price-jinhaocheng.html

    https://www.jhc-nonwoven.com/meltblown-nonwoven-fabric-for-sale-competitive-price-jinhaocheng.html

    https://www.jhc-nonwoven.com/meltblown-nonwoven-fabric-for-sale-competitive-price-jinhaocheng.html


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Ngobrol Online WhatsApp!