Kain Nonwoven Leleh Kanggo Masker N95 99 | JINHAOCHENG

Katrangan singkat:

Kain nonwoven cair minangka bahan utama topeng. Kain nonwoven meltblown umume digawe saka polipropilena lan diameter serate bisa nganti 1 nganti 5 mikron. Mikrofiber kanthi struktur kapiler unik nambah jumlah lan jembarane serat saben dhaerah unit, saengga kain leleh duwe filtrasi, tameng, termal isolasi lan nyerep minyak. Bisa digunakake ing bahan filter udara lan cair, bahan isolasi, bahan penyerapan, bahan topeng, bahan pelestarian panas, bahan penyerapan minyak lan kain usap lan lapangan liyane.


  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Kain filter nonwoven Polytylene Meltblown Pasokan pabrik bfe99 pp kain nonwoven sing dilebur kanggo bahan baku topeng wajah n95 99.

    Kain lebur sing diunekake biasane digunakake kanggo:

    1. Bahan saringan

    2. Bahan medis lan kesehatan

    3. Bahan perlindungan lingkungan

    4. Bahan klambi

    5. Bahan diafragma batere

    6. Ngilangke bahan kasebut

    tes nonwoven lebur
    tes nonwoven lebur1
    tes nonwoven lebur

    https://www.jhc-nonwoven.com/meltblown-nonwoven-fabric-for-n95-99-mask-jinhaocheng.html

    https://www.jhc-nonwoven.com/meltblown-nonwoven-fabric-for-n95-99-mask-jinhaocheng.html

    https://www.jhc-nonwoven.com/meltblown-nonwoven-fabric-for-n95-99-mask-jinhaocheng.html

    https://www.jhc-nonwoven.com/meltblown-nonwoven-fabric-for-n95-99-mask-jinhaocheng.html

    https://www.jhc-nonwoven.com/meltblown-nonwoven-fabric-for-n95-99-mask-jinhaocheng.html


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Ngobrol Online WhatsApp!