Kain Non Woven sing diunekake

Katrangan singkat:

Kain Non Woven sing diunekake

Bobot : 25GSM

Jembar: 175mm Utawa Ngatur

MOQ: 1 ton

Regane: 40-55usd / Kg

Standar : BEF99


  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Kain penyemprotan cair minangka bahan utama topeng. Topeng bedah lan topeng N95 kasusun saka lapisan spunbond, lapisan semprotan sing bisa digunakake lan lapisan spunbond.

    Jin haocheng - laporan tes

     1

    2

    3

     

    Ruang lingkup aplikasi:

    (1) kain medis: sandhangan operasi, klambi pelindung, kain disinfektan, topeng, popok, serbet wanita, lsp;

    (2) kain dekorasi domestik: kain tembok, kain meja, sprei, sprei, lsp;

    (3) kain sandhangan: lapisan, lapisan adesif, flocs, kapas, macem-macem klambi kulit sintetis, lsp;

    (4) kain industri: bahan filtrasi, bahan insulasi, tas kemasan semen, geotextile, kain penutup, lsp;

    (5) kain tetanen: kain lindung panen, kain bibit, kain irigasi, tirai pelestarian panas, lsp;

    (6) liyane: katun ruang, bahan isolasi, linoleum, filter asap, kantong teh, lsp.

    Bahan saringan kain semprotan lebur disebar kanthi acak dening polipropilena mikrofiber terikat, katon putih, rata, alus, serat kain yaiku 0,5-1,0m, distribusi serat acak nyedhiyakake luwih akeh kesempatan kanggo ikatan termal ing antarane serat, supaya bahan saringan gas nyemprot nyawiji duwe area lumahing spesifik sing luwih gedhe, porositas sing luwih dhuwur (-75%). Liwat efisiensi filtrasi elektron tekanan tinggi, produk kasebut nduweni ciri resistensi rendah, efisiensi dhuwur lan kapasitas debu sing dhuwur.

    Spesifikasi utama:

    G: 18 g - 500 - g

    Jembar: umume 160cm lan 180cm (uga kasedhiya miturut sarat pelanggan)

    Kain sing disemprot fusi yaiku leleh polimer sing diekstrusi saka bolongan nozel endhas die kanthi nggunakake aliran udara panas kanthi cepet kanggo nyusun aliran tipis, dadi mbentuk mikrofiber lan dikumpulake ing layar kondensasi utawa roller, sekaligus , adhesi dhewe lan dadi kain nonwoven sing disemprot fusi.

    Proses produksi nyemprotake kain utamane kaya ing ngisor iki:

    1. Persiyapan lebur

    Filter 2.

    3. Takeran

    4. Nyawiji diekstrusi saka spinneret

    5. Nyawiji rancangan lan adhem sing apik

    6. Menyang jala

    Panggunaan produk:

    Kain polipropilena sing diencerke minangka bahan baku utama, serat bisa tekan diameter diameter 0,5-10 mikron, struktur kapiler serat superfine unik iki nambahake serat saben area perangan lan jembarane, saengga nggawe kain sing diunekake penyaringan udara sing apik banget, minangka bahan topeng sing cukup apik, ing medium, institusi medis gempa bumi, banjir ing wilayah sing kena pengaruh, ing mangsa SARS, flu burung lan musim virus H1N1, penyaringan saring lebur kanggo kinerja sing kuat, mainake peran ora bisa diganti.

    Umume digunakake kanggo:

    1. Bahan saringan

    2. Bahan medis

    3. Bahan perlindungan lingkungan

    4. Bahan klambi

    5. Bahan diafragma batere

    6. Ngilangke bahan kasebut


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Ngobrol Online WhatsApp!