Lebur kain diunekake kanggo topeng | JINHAOCHENG

Katrangan singkat:

Kualitas nyawiji kain diunekake biasane dipérang dadi kain lebur uyah standar lan kain tahan lebur minyak tahan rendah efisiensi. Kain uyah sing dicampur uyah Standar cocog kanggo produksi topeng medis sing bisa digunakake, topeng sipil sing bisa digunakake , N 95, lan KN95masks standar nasional, dene efisiensi efisiensin dhuwur sing dicelupake karo minyak sing diunekake cocog kanggo produksi topeng bocah, N 95, KN 95, KF 94, FFP 2, FFP3masker. Produk wis entuk macem-macem tes sertifikasi fikasi kayata: YY0469-2011 (BFE95, BFE99), GB / T 5455-2014, REACH, SGS, ISO 10993 (sitotoksisitas, gangguan kulit, sensitivitas kulit), lsp. Perusahaan kita duwe 5 lini produksi skala lebur sing gedhe kanthi kapasitas saben dinane nganti7 ton. Kita duwe komitmen kanggo ngasilake kain sing dicaurake kanthi kualitas dhuwur lan nyedhiyakake bahan fter berkualitas lan andal kanggo pabrikan topeng lan perusahaan filter udara.


  • Jeneng: Kain Non Woven sing diunekake
  • Bobot: 20GSM-50GSM
  • Jembar: 175mm / 260mm Utawa Ngatur
  • MOQ: 1 ton
  • Standar: BEF99 / PFE99
  • Detail produk

    Tags Product

    Fujian JinCheng Fiber Products Co. , Ltd didegaké ing taun 2019, dadi operasi lan ekspansi kanthi basis kantor pusat Huizhou Jin Hao Chengcompany, dununge ing Kota Long yan, Provinsi Fujian, Ing wiwitan taun 2020, amarga ana wabah sing tiba-tiba COVID-19inWuhan , perusahaan kanthi cepet nandur modal 5 produksi sing ing pabrik Fujian adhedhasar pengalaman sing akeh lan pangerten sing jero babagan industri sing ora ditenun, bahan filter udara lan bidang kesehatan medis, uga kaluwihan tim teknis sing diwasa lan profesional.

    Perusahaan Jincheng resmi diproduksi kanthi akeh ing pertengahan Februari 2020, lan nyedhiyakake bahan inti topeng berkualitas tinggi lan stabil-Dilebur kain-kanggo akeh produsen topeng utama kanthi tepat wektu lan akurat, kanthi menehi kontribusi cilik kanggo upaya negara kita kanggo perang epidemi kasebut. Perusahaan kita minangka perusahaan pertama ing Provinsi Fujian sing sukses ngowahi produksi kain masker sing diunekake , sing wis diregani lan dipuji dening Pamrentah Provinsi Fujian, lan perusahaan kita diundang kanggo nyusun rancangan "Topeng Provinsi Fujian Melebur Standar Grup Kain "minangka salah sawijining unit.

     


    http://www.jhc-nonwoven.com/melt-blown-fabric-for-mask-jinhaocheng.html

    http://www.jhc-nonwoven.com/melt-blown-fabric-for-mask-jinhaocheng.html

    http://www.jhc-nonwoven.com/melt-blown-fabric-for-mask-jinhaocheng.html

    http://www.jhc-nonwoven.com/melt-blown-fabric-for-mask-jinhaocheng.html


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Ngobrol Online WhatsApp!