Lebur kain sing diunekake kanggo pabrikan topeng china | JINHAOCHENG

Katrangan singkat:

Ekstrusi sing diencerake nyawiji minangka proses manufaktur sing digunakake kanggo nggawe jinis kain sing diarani kain  nyawiji kain diunekake kanggo topeng sing digawe saka polimer kayata polipropilena. Proses peleburan lebur minangka sistem manufaktur nonwoven sing nglibatake konversi langsung polimer dadi filamen terus-terusan, terintegrasi karo konversi filamen menyang kain nonwoven sing dilebokake kanthi acak. Belanja ing endi wae sampeyan, ing endi wae sampeyan pengin. Tuku produk online saka macem-macem. Klik & Kumpulake tuku ing toko utawa bakal dikirim menyang sampeyan.


  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Ing nyawiji kain diunekake kanggo topeng Filter Material jinis HEPA (efficiency dhuwur sawetoro online) Filter. Bahan filtrasi polipropilena 100% prawan iki bisa digunakake kanggo topeng lan respirator PPE (peralatan proteksi pribadi).

    Kain lebur sing diunekake biasane digunakake kanggo:

    1. Bahan saringan

    2. Bahan medis lan kesehatan

    3. Bahan perlindungan lingkungan

    4. Bahan klambi

    5. Bahan diafragma batere

    6. Ngilangke bahan kasebut

    tes nonwoven lebur
    tes nonwoven lebur1
    tes nonwoven lebur


    https://www.jhc-nonwoven.com/melt-blown-fabric-for-mask-china-manufaktur-jinhaocheng.html

    https://www.jhc-nonwoven.com/melt-blown-fabric-for-mask-china-manufaktur-jinhaocheng.html

    https://www.jhc-nonwoven.com/melt-blown-fabric-for-mask-china-manufaktur-jinhaocheng.html


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Ngobrol Online WhatsApp!