Topeng rai bisa digunakake, masker katup FFP2 pabrik | JINHAOCHENG

Katrangan singkat:

Ing topeng nganggo ffp2 dumadi saka awak respirator, daur ulang kuping lan clip irung. Lumahing awak respirator yaiku kain non-anyaman Spunbond, interlayer kain sing dirajut lan hawa panas banget sing nemplek, lan bahan lapisan njero uga kain non-tenunan Spunbond; gandha nyetel gelung kuping digawe saka polipropilena.

Produk iki ditrapake kanggo filtrasi partikel ing udara, kayata bledug, asap, kabut lan partikel non-minyak liyane. Bahan filter kelas KN95 bisa nyaring> = 95% partikel non-berminyak, kanthi efektif mblokir partikel, tetesan, cairan awak lsp.


  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    kn 95 topeng ambegan FFp2 kn95mask topeng debu nganggo topeng

    Deskripsi Produk Topeng FFP2

    Jeneng Product Topeng Pelindung Pribadi
    Ukuran (dawa & Jembar) 16.5cm * 10.5cm (± 5%)
    Model Produk KHT-001
    Kelas  FFP2 
    Nganggo utawa tanpa Valve Tanpa Katup
    Mung nggunakake siji (NR) utawa ora (R) NR
    Kinerja mblokir dinyatakake utawa ora Ora
    Bahan baku utama Kain sing ora dirajut, kain sing dicairake
    Dienggo dienggo Produk iki kanggo nglindhungi pangguna saka efek mbebayani saka polusi udara ing bentuk partikel padat lan / utawa cair sing mbentuk aerosol (bledug, asap lan kabut).

    Detil topeng FFP2:

    Jeblugan kuping elastis: Nyaman, tanpa kuping, bisa dienggo suwene.

    Jembatan irung sing bisa disetel: Pas karo pasuryan lan kenceng.

    Garonnerri: Ing njero kulit sing apik ditambah kain tanpa tenunan alus, hypoallergenic lan ora ngganggu

    Titik las presisi: Ora ana lem, non formaldehida, las titik loman.

    Kain filtrasi efisiensi tinggi: Kain sing nyaman, struktur filtrasi sing efisien, perlindungan kesehatan sing aman.

    Bar set tengah: Cantikake wujud pasuryan, tampil lancip, pas karo pasuryan, jembarake ambegan supaya ambegan luwih lancar.

    Proses pengepakan sisih: Awak spons alus, cedhak pipi, ngalangi mlebu zat-zat sing mbebayani.

    Sertifikasi CE: produk kita wis dites.

    Kaluwihan kita

    https://www.jhc-nonwoven.com/ffp2-mask-china-factory-wh Wholesale-jinhaocheng.html
    https://www.jhc-nonwoven.com/ffp2-mask-china-factory-wh Wholesale-jinhaocheng.html
    https://www.jhc-nonwoven.com/ffp2-mask-china-factory-wh Wholesale-jinhaocheng.html

    https://www.jhc-nonwoven.com/ffp2-valved-mask-manufaktur-jinhaocheng.html

    https://www.jhc-nonwoven.com/ffp2-valved-mask-manufaktur-jinhaocheng.html

    https://www.jhc-nonwoven.com/ffp2-valved-mask-manufaktur-jinhaocheng.html

    https://www.jhc-nonwoven.com/ffp2-valved-mask-manufaktur-jinhaocheng.html

    https://www.jhc-nonwoven.com/ffp2-valved-mask-manufaktur-jinhaocheng.html


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Ngobrol Online WhatsApp!