Masker rai protektif sing bisa digunakake kanggo panggunaan saben dinane

Katrangan singkat:

Topeng rai sing bisa digunakake kanthi khusus

Ukuran: 175mm X 95mm , 50 pcs / box , 40 kothak / karton

Spesifikasi :

3 lapisan Kanggo Proteksi Filter

Lapisan kaping 1: Kain Non-tenunan PP Hidrophobik

Lapisan kaping 2: Bahan Filter PP Dilebur-diunekake

Lapisan kaping 3: Lapisan anti-bakteri sing ramah kulit


  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Spesifikasi Topeng Wajah

    Jeneng Produk: Topeng Wajah Pelindung Pakai Kanggo Dianggo Saben Dina

    Pandhuan Dianggo:

    1. Tarik topeng munggah lan mudhun, bukak lempitan;

    2. Sisih biru katon ing njaba, lan sisih putih (karet utawa pita kuping) katon ing njero;

    3. Sisih klip irung munggah;

    4. Topeng masang pasuryan kanthi kenceng kanthi nggunakake karet karet loro-lorone;

    5. Loro driji pencet klip irung ing loro-lorone alon-alon;

    6. Banjur tarik pucuk ngisor topeng ing dagu lan nyetel supaya ora ana celah nganggo rai.

    Topeng Proteksi Saben Dina 11

       Aman High efisiensin Aman

      Telung lapisan proteksi

      polusi isolasi

      Wali kesehatan

      Bahan baku utama: Telung lapisan kanggo nglindhungi filtrasi

      Standar eksekutif: GB / T32610-2016

      Ukuran produk: 175mm x 95mm

      Spesifikasi pengepakan: 50 lembar / kothak

      Spesifikasi: 2000 potongan / karton

      Bahan produk: nduweni kualifikasi

      Tanggal produksi: deleng kode

      Validitas: 2 taun

      Produsen: Huizhou Jinhaocheng Non-woven Fabric Co., Ltd.

    masker rai

    Prakara sing perlu digatekake

    1. Topeng kudu diganti wektu, lan ora dianjurake kanggo nggunakake jangka panjang

    2. Yen ana kesalahan utawa reaksi ala sajrone nyandhang, disaranake supaya ora nggunakake maneh

    3. Produk iki ora bisa dicuci. Priksa manawa digunakake ing periode validitas

    4. Simpen ing papan sing garing lan berventilasi adoh saka geni lan peradangan


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Ngobrol Online WhatsApp!