Topeng medis sing bisa dipakai | JINHAOCHENG

Katrangan singkat:

Ing topeng medical nganggo (siji nggunakake pasuryan tutup) sing diprodhuksi saka polimer kayata polypropylene, polyurethane, polyacrylonitrile, polystyrene, polycarbonate, poliethelin, utawa polyester.

1. Produk iki minangka produk panggunaan sapisan (topeng pakai)

2. Nalika nyopot, tampilan topeng ora kena karo awak manungsa.

3. Produk iki minangka produk hypoallergenic. Stop nggunakake langsung yen sampeyan ngalami alergi.

4. Produk iki minangka produk steril lan kudu digunakake langsung sawise dibukak.

[Panyimpenan] Sampeyan kudu disimpen ing papan sing resik, garing, berventilasi lan peteng.

Yen sampeyan kasengsem karo produk iki, hubungi kami lan bakal menehi informasi produk rinci.

 


  • Kemasan: 50PCS / KOTAK
  • Ukuran: 175 * 95mm
  • Detail produk

    Tags Product

    Topeng rai sing bisa digunakake

    [Struktur]

    Dumadi saka awak topeng, klip irung plastik lan daur ulang kuping. Awak topeng kasusun saka telung lapisan, lapisan njero lan njaba yaiku kain nonwoven, lan lapisan filter tengah yaiku kain nonwoven sing dilebur.

    [Lingkup Aplikasi]

    Ing topeng rai sing nganggo biru dimaksudaké ing lingkungan medical biasa kanggo mblokir lan exhale utawa semprotan rereged saka tutuk lan growong njerone irung.

    [Dianggo]

    1. Bukak paket lan njupuk masker tutuk kanthi ujung klip irung madhep munggah.

    2. Tutup tutup mulut, irung lan rahang, lan pasang tali kuping ing mburi kuping.

    3. Nyetel posisi klip irung lan topeng supaya nyaman dipakai.

    http://www.jhc-nonwoven.com/disposable-medical-mask-jinhaocheng.html

    Napas kanthi Bebas Lan Pemurnian

    Semprot Nyegah ation, Bisa Bernapas Lan Anti Bakteri

    http://www.jhc-nonwoven.com/disposable-medical-mask-jinhaocheng.html

      Kain Nonwoven Soft Outer: Semprot Nyegah ation

      Nonwoven Melt diunekake Kain: Filtrasi Bakteri Filtrasi PM

      Kain Nonwoven sing Cocog karo Kulit: Napas kanthi bebas

    http://www.jhc-nonwoven.com/disposable-medical-mask-jinhaocheng.html

    Keuntungan Topeng Pasuryan sing Bisa Dipakai:

    1. Lipat telung lapis: papan ambegan 3D.

    2,3 lapisan filtrasi, ora ana ambu, bahan anti-alergi, kemasan sanitasi, ambegan sing apik.

    3. masker raiefektif nyegah inhalasi bledug, serbuk sari, rambut, flu, germ, lsp. Cocog kanggo diresiki saben dinane, wong sing alergi, personel layanan (dental, keperawatan, katering, kaendahan klinik, kuku, pet, lsp), uga pasien sing butuh ambegan.

    Proses produksi

    1. Bahan gudang (kain sing ora dirajut, kain lebur, tali sabuk kuping, jembatan irung)

    2. Pakani mesin otomatis (rong lapisan kain sing ora ditenun, siji lapisan kain nonwoven lebur, pasang garis lug lan jembatan irung).

    3. Mesin topeng otomatis kanthi langsung mbentuk las las dadi produk rampung.

    4. Kemasan internal lan pengepakan njaba produk rampung.

    http://www.jhc-nonwoven.com/disposable-medical-mask-jinhaocheng.html

    Laporan tes topeng sing ora bisa digunakake

    http://www.jhc-nonwoven.com/disposable-medical-mask-jinhaocheng.html

     1Proklamasine tundhuk

    http://www.jhc-nonwoven.com/disposable-medical-mask-jinhaocheng.html


    https://www.jhc-nonwoven.com/disposable-medical-mask-jinhaocheng.html

    http://www.jhc-nonwoven.com/disposable-medical-mask-jinhaocheng.html

    https://www.jhc-nonwoven.com/disposable-medical-mask-jinhaocheng.html

    https://www.jhc-nonwoven.com/disposable-protective-facial-mask-for-daily-usage.html


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Ngobrol Online WhatsApp!