Polos non anyaman Carpets paméran poliéster na rugs keur ruang tamu - Cina Huizhou Jinhaocheng

Polos Carpets paméran poliéster non anyaman na rugs keur ruang tamu

Pondok Description:


jéntré produk

Tags produk

Ihtisar
Rincian gancang
bahan:
Poliéster / wol / PVC atawa ngaropéa
gaya:
sederhana
pola:
dicitak
desain:
sederhana
Technics:
Nonwoven jarum-ditinju
Paké:
Mandi, pangkeng, Mobil, komérsial, hiasan, Imah, Hotel, outdoor, Doa, toilét
ukuran:
dina 3.2m, 60 ''
Tempat Asal:
Guangdong, Cina (Daratan)
Ngaran brand:
JinHaoCheng
Jumlah modél:
JHC101
sampel:
sampel bebas
warna:
sagala warna
ketebalan:
1-15 mm atawa ngaropéa
GSM:
60 ~ 1000gsm atawa ngaropéa
sertifikasi:
ISO9001 / Oeko-Tex Standar 100 / Standar RoHS
panjang:
100 m / roll atawa ngaropéa
Benang Count:
3d-7d
OEM:
Desain OEM nyaeta availabe
SupplyAbility
12000 kilogram / kilogram per Poé
Bungkusan & Taliwang
Rincian bungkusan
palabuhan
Shenzhen
Waktos prosés :
14-30 poé sanggeus resi 30% deposit

Panjelasan Produk
Ngaran Produk
Polos Carpets paméran poliéster non anyaman na rugs keur ruang tamu.
material
Poliéster, PP, wol atawa ngaropéa.
Technics
Jarum ditinju Non anyaman.
kakandeleun
1-15 mm atawa ngaropéa.
beurat
60 ~ 1000gsm atawa ngaropéa.
rubak
Dina 3.2m.
roll Beurat
Sabudeureun 35kg atawa ngaropéa.
warna
Kabéh kelir nu sadia (ngaropéa).
panjang
100 m / roll atawa ngaropéa.
bungkusan
packing palastik luar, gulung di roll teh.
pamayaran
T / T, L / C
Waktos pangiriman
14-30 poé sanggeus resi 30% deposit.
harga
harga lumrah jeung kualitas luhur.
kapasitas
5 ~ 6 ton per wadahna 20ft;
12 ~ 14 ton per wadahna 40HQ.
Non anyaman lawon pamakéan:
produk kami anu loba dipaké dina unggal widang masarakat modern .Such sakumaha simbut listrik, parabot keur sare, interior mobil, tas, topeng, topi, baju, shoecover, apron, lawon, bahan kemasan, jati, kasur, Toys, pakéan, lawon filter, ngeusian bahan, tatanén, tékstil imah, pésta, industri, interlining jeung industri lianna.

*** Aplikasi Nonwoven ***

1. Eco Tas: balanja tas, tas jas, tas promosi, tas kado, kantong tote, jsb
2. Imah tékstil: lawon Table, lawon disposable, upholstery jati, bantal & sofa panutup, saku cinyusu, kasur jeung quilt, panutup debu , kotak gudang, papakéan, salah-waktos slippers hotél, kado packing, témbok kertas, jsb
3.Interlining: sapatu, garments, koper, jeung sajabana
4. Médis / bedah: lawon bedah, operasi gown tur cap, topeng, panutup sapatu , jsb.
5. Tatanén: UV diperlakukeun produk dipaké dina tatanén, kantong tutuwuhan, tetep panutup haneut buahan, potong

panutup / mulch, anjir bahan keur anti ngagibleg tatanén, jsb.

6. Car / panutup Otomatis na upholstery


**** jarum Felts ****

Dasarna, lima téknologi anu dilarapkeun pikeun ngabentuk nonwovens. Dina kontéks ieu, jarum ditinju nonwovens - disebut oge jarum Felts - anu masih dina téhnologi pangpentingna pikeun transforming serat kana lawon a. dibagikeun global estimasi tina jarum ditinju nonwovens nyaéta 30 persén. punching jarum mangrupakeun metoda pisan tradisional ngabentuk nonwovens na téh hususna cocog dina watesan kalenturan, kualitas sarta diversity produk. Beungkeutan maké needling merlukeun euweuh cai na meakkeun saeutik énergi. Cai mibanda aplikasi universal, gelar luhur ti automation sarta efisiensi produksi tinggi kalawan syarat tanaga low.

showcase produk













nguji Instrumén

->

  • Saméméhna:
  • Hareup: