non dieunakeun disposaebl non anyaman lawon gulungan panutup sapatu - Cina Huizhou Jinhaocheng

non dieunakeun disposaebl non anyaman sapatu panutup lawon gulungan

Pondok Description:


  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ihtisar
    Rincian gancang
    bahan:
    100% poliéster
    Suplai Tipe:
    Jieun-to-Nagari
    tipe:
    Geotextile lawon
    pola:
    benang Dyed
    gaya:
    sederhana
    lebar:
    58/60 ", 10cm-320cm
    Technics:
    ranginang
    fitur:
    Anti statis, Fusible, ngaleutikan-tahan, luh-tahan
    Paké:
    Mobil, Imah Tekstil, sapatu
    sertifikasi:
    Oeko-Tex Standar 100, ROHS, Oeko-Tex Nangtung 100, CE, RoSh, ISO 9001
    Benang Count:
    3d-7d
    beurat:
    60g-1000g atawa ngaropéa, 60g-1500g
    kapadetan:
    customizable
    Jumlah modél:
    /
    Ngaran Produk:
    non dieunakeun disposaebl non anyaman sapatu panutup lawon gulungan
    warna:
    ngaropéa
    ketebalan:
    0.5mm-15mm
    pamakéan:
    hiasan DIY keur budak déwasa
    MOQ:
    1000 kilogram
    port:
    Shenzhen Port
    Tempat Asal:
    Guangdong
    SupplyAbility
    SupplyAbility:
    3000 Ton / ton per taun
    Bungkusan & Taliwang
    Rincian bungkusan
    Barang bakal dipak sakumaha gulungan kalawan kantong pe
    palabuhan
    Shenzhen Port
    :
    10-15 poé sanggeus mayar nampi

    Panjelasan Produk

    non dieunakeun disposaebl non anyaman sapatu panutup lawon gulungan

    Ngaran Produk
    non dieunakeun disposaebl non anyaman sapatu panutup lawon gulungan
    material
    100% poliéster
    warna
    kelir ngaropéa
    beurat
    60g-1500g
    rubak
    10cm-320cm
    kakandeleun
    0.5mm-15mm
    Waktos prosés
    10-15 poé
    Sertipikat
    Oeko-Tex Nangtung 100, CE, RoSh, ISO 9001
    MOQ
    1 ton
    palabuhan
    Shenzhen
    Gambar lengkep

    Company kami

    Huizhou Jinhaocheng Non-anyaman lawon Co.Ltd nyaeta profésional non-anyaman pabrik nu aya di Huizhou Kota dimana nya ngan caket dieu Shenzhen, aya ngeunaan 15000sqm na urang mibanda 5 garis produksi sorangan, kapasitas pabrik urang téh 3000tons per taun. Urang ogé boga tim tim kadali kualitas, jualan urang, produk urang tiasa maot CE, ROHS na Oeko Tex Nangtung 100. Ukuran jeung kelir tina non anyaman lawon bisa dituturkeun sakumaha per pamundut klien sarta bisa nawiskeun Anjeun harga lumrah tur dina waktu pangiriman .

    Packing & Taliwang

    pakét profésional
    pakét profésional
    pakét profésional
    Service kami

    1. harga kalapa ti pabrik
    2. Sampel urutan
    3. Urang bakal ngawalon nuhun panalungtikan anjeun dina 24 jam.
    4. Di-waktu pangiriman
    5. jasa customer Alus

    FAQ

    Q1. Naon istilah anjeun packing?
    A: Umumna, pek we salaku gulungan kalawan kantong pe

    Q2. Naon istilah Anjeun pembayaran?
    A: T / T atanapi LC dina tetempoan

    Q3. Naon istilah anjeun pangiriman?
    A: EXW, FOB, CFR, CIF, DDU.

    Q4. Kumaha ngeunaan waktu pangiriman anjeun?
    A: Umumna, éta bakal nyandak ngeunaan 15 poé sanggeus narima pembayaran sateuacanna Anjeun.

    Q5. Dupi anjeun ngahasilkeun nurutkeun sampel?
    A: Sumuhun, urang bisa ngahasilkeun ku sampel Anjeun atawa gambar teknis.

     

    Produk séjén


  • Saméméhna:
  • Hareup: