Jarum ditinju poliéster polos waterproof karpét - Cina Huizhou Jinhaocheng

Jarum ditinju poliéster polos waterproof karpét

Pondok Description:


jéntré produk

Tags produk

Ihtisar
Rincian gancang
bahan:
100% poliéster
gaya:
sederhana
pola:
Dicitak, Userboxtop Dyed
desain:
sederhana
Technics:
Nonwoven
Paké:
Mandi, pangkeng, Mobil, komérsial, hiasan, Imah, Hotel, outdoor, toilét
ukuran:
60 ''
Tempat Asal:
Guangdong, Cina (Daratan)
Ngaran brand:
JHC101
Jumlah modél:
warna:
Bodas mangrupa produk urang diulas (Sakur warna ditarima)
panjang:
100 m / roll atawa ngaropéa
lebar:
dina 3.2m
ketebalan:
1-15 mm atawa ngaropéa
GSM:
60 ~ 1000gsm atawa ngaropéa
fitur:
Anti statis, Fusible, ngaleutikan-tahan
sertifikasi:
ISO9001
Benang Count:
3d-7d
Ngaran Produk:
Jarum ditinju poliéster polos waterproof karpét
SupplyAbility
10000 kilogram / kilogram per Taun
Bungkusan & Taliwang
Rincian bungkusan
Rolling pakét sareng polybag.
palabuhan
Shenzhen Port
Waktos prosés :
15days

Jarum ditinju poliéster polos waterproof karpét

Panjelasan Produk

Manufactuer

Huizhou Jinhaocheng Nonwoven lawon Co., Ltd

material

100% polyesterorCustomerized

Technics

Jarum-ditinju

panjang

100m / roll

warna

Anycoloracceptable

beurat

60 ~ 1000gsmorCustomized

rubak

320cmmaxorCustomized

Rollweight

Around35kgorCustomized

20'FTcontainer

5 ~ 6tons (thedetailsquantityisuptothediameteroftheroll)

40'HQcontainer

12 ~ 14tons (thedetailsquantityisuptothediameteroftheroll)

Waktos pangiriman

deposit 14-30daysuponreceiptof30%

pamayaran

30% deposit, 70% byT / TagainestB / Lcopy

bungkusan

Plasticpackingoutside, scrollintheroll

pamakéan

Ourproductsarewidelyusedineveryfieldofmodernsociety

suchaselectricblanket, parabot keur sare, carinterior, tas, topeng, topi,

baju, shoecover, apron, lawon, packagingmaterial, jati,

kasur, Toys, pakean, filterfabric, fillingmaterials, tatanén,

hometextile, pésta, industri, interliningandotherindustries.

pabrik

HuizhouJinhaochengNonWovensCo., LTD

ContactWays

Janice Liu (whatsapp / wechat: +86 15986519068)

Tel

86-752-3336802-8024 / Mobile: 86 + 15766935293

fax

86-752-7160093

MOQ

a20 "feetcontainer

Témbongkeun produk:








spésifikasi:

1.Color & Designcanmeetyourneedsofanykind

2.Highdegreeofuniformitybothoncolor & ketebalan

3.Highthermostability (worklongtimeunder150centigrade & cahaya panonpoe)

4.Highgaspermeability

5.Highintensity & flexity

6.Highcolorfastness & nofade

7.Phozygood & touchwell

8.Anti-baktéri, anti chemicamoth-buktina, anti korosi

9.Eco-friendly & biodegradable, reusable

10.Withouttoxicity, polluteandheavymetal

Bungkusan & pengiriman barang

bungkusan


Balanja


Layanan kami

Layanan kami:

panalungtikan Anjeun patali produk atawa harga kami bakal ngawaler dina 24 jam;

Muhun-dilatih sarta ngalaman staffs ngajawab sakabéh nu inquiries dina basa Inggris béntés;

OEM & ODM, sagala produk ngaropéa anjeun bisa mantuan Anjeun mendesain teras nahan kana produksi;

Perlindungan aréa jualan anjeun, pamanggih rarancang jeung sakabeh nu informasi pribadi.

Jaminan / HARANSI / Sarat jeung Kaayaan :

Ngundeur sakumaha PDF

->

  • Saméméhna:
  • Hareup: