Jarum ditinju dirasakeun rug seuneu buktina lanté mat - Cina Huizhou Jinhaocheng

Jarum ditinju dirasakeun rug seuneu buktina lanté mat

Pondok Description:


jéntré produk

Tags produk

Ihtisar
Rincian gancang
bahan:
100% poliéster
gaya:
sederhana
pola:
Dicitak, Userboxtop Dyed
Technics:
Jarum Punch Nonwoven
Umur Grup:
dewasa
desain:
sederhana
fitur:
Napel-palindung, Anti Baktéri, Anti dieunakeun, korosi-tahan, wrinkle-tahan, Anti statis, Fusible, ngaleutikan-tahan
Paké:
Mobil, Door, lanté, Golf, outdoor, Doa, Tablemat
ukuran:
ngaropéa
Tempat Asal:
Guangdong, Cina (Daratan)
Ngaran brand:
Jinhaocheng
Jumlah modél:
M-0419
warna:
Bodas mangrupa produk urang diulas (Sakur warna ditarima)
panjang:
100 m / roll atawa ngaropéa
lebar:
dina 3.2m
ketebalan:
1-15 mm atawa ngaropéa
GSM:
60 ~ 1000gsm atawa ngaropéa
sertifikasi:
ISO9001

Panjelasan Produk

Manufactuer

Huizhou Jinhaocheng Nonwoven lawon Co., Ltd

material

100% polyesterorCustomerized

Technics

Jarum-ditinju

panjang

100m / roll

warna

Anycoloracceptable

beurat

60 ~ 1000gsmorCustomized

rubak

320cmmaxorCustomized

Rollweight

Around35kgorCustomized

20'FTcontainer

5 ~ 6tons (thedetailsquantityisuptothediameteroftheroll)

40'HQcontainer

12 ~ 14tons (thedetailsquantityisuptothediameteroftheroll)

Waktos pangiriman

deposit 14-30daysuponreceiptof30%

pamayaran

30% deposit, 70% byT / TagainestB / Lcopy

bungkusan

Plasticpackingoutside, scrollintheroll

pamakéan

Ourproductsarewidelyusedineveryfieldofmodernsociety

suchaselectricblanket, parabot keur sare, carinterior, tas, topeng, topi,

baju, shoecover, apron, lawon, packagingmaterial, jati,

kasur, Toys, pakean, filterfabric, fillingmaterials, tatanén,

hometextile, pésta, industri, interliningandotherindustries.

pabrik

HuizhouJinhaochengNonWovensCo., LTD

ContactWays

Skype: catherine02103

Tel

86-752-3336802-8005 / Mobile: 86 + 15766935293

fax

86-752-7160093

MOQ

a20 "feetcontainer

Témbongkeun produk:








spésifikasi:

1.Color & Designcanmeetyourneedsofanykind

2.Highdegreeofuniformitybothoncolor & ketebalan

3.Highthermostability (worklongtimeunder150centigrade & cahaya panonpoe)

4.Highgaspermeability

5.Highintensity & flexity

6.Highcolorfastness & nofade

7.Phozygood & touchwell

8.Anti-baktéri, anti chemicamoth-buktina, anti korosi

9.Eco-friendly & biodegradable, reusable

10.Withouttoxicity, polluteandheavymetal

Bungkusan & pengiriman barang

bungkusan


Balanja


Layanan kami

Layanan kami:

panalungtikan Anjeun patali produk atawa harga kami bakal ngawaler dina 24 jam;

Muhun-dilatih sarta ngalaman staffs ngajawab sakabéh nu inquiries dina basa Inggris béntés;

OEM & ODM, sagala produk ngaropéa anjeun bisa mantuan Anjeun mendesain teras nahan kana produksi;

Perlindungan aréa jualan anjeun, pamanggih rarancang jeung sakabeh nu informasi pribadi.

Jaminan / HARANSI / Sarat jeung Kaayaan :

Qualityisguaranteedanddeliveryisontime.T / TinadvanceorirrevocableL / Catsightisaccepted.

Weensureourgoodswiththesamequalityastheapprovedone.Ifnot, wewillremakethemforyou.

Émbaran parusahaan

Tentang Kami

Nami Perusahaan

Huizhou Jinghaocheng Nonwoven lawon Co., LTD .

ngajalankeun Taun

leuwih ti 9taun

Pausahaanharta

Ngundeur sakumaha PDF ->


  • Saméméhna:
  • Hareup: