Hotél gaya karpét custom dijieun polos nonwoven poliéster karpét - Cina Huizhou Jinhaocheng

Hotél gaya karpét custom dijieun polos nonwoven poliéster karpét

Pondok Description:


  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ihtisar
    Rincian gancang
    bahan:
    Poliéster / wol / PVC atawa ngaropéa
    gaya:
    sederhana
    pola:
    polos Dyed
    desain:
    Basa Pérsia
    Technics:
    nonwoven jarum-ditinju
    Paké:
    Mandi, pangkeng, Mobil, komérsial, hiasan, Imah, Hotel, outdoor, Doa, toilét
    ukuran:
    within 3.2m, 60”
    Tempat Asal:
    Guangdong, Cina (Daratan)
    Ngaran brand:
    JinHaoCheng
    Jumlah modél:
    sampel:
    Free sample
    warna:
    sagala warna
    ketebalan:
    1-15 mm atawa ngaropéa
    GSM:
    60 ~ 1000gsm atawa ngaropéa
    sertifikasi:
    ISO9001 / Oeko-Tex Standar 100 / Standar RoHS
    panjang:
    100 m / roll atawa ngaropéa
    Benang Count:
    3d-7d
    OEM:
    Desain OEM nyaeta availabe
    SupplyAbility
    SupplyAbility:
    12000 Kilogram/Kilograms per Day
    Bungkusan & Taliwang
    Rincian bungkusan
    Packaging:Plastic packing outside,scroll in the roll.
    20′FT container:5~6 tons ( the details quantity is up to the diameter of the roll).
    40′HQ container:12~14 tons ( the details quantity is up to the diameter of the roll).
    palabuhan
    Shenzhen
    :
    14-30 poé sanggeus resi 30% deposit

    Panjelasan Produk
    Ngaran Produk
    Hotél gaya karpét custom dijieun polos nonwoven poliéster karpét.
    material
    Poliéster, PP, wol atawa ngaropéa.
    Technics
    Jarum ditinju nonwoven.
    kakandeleun
    1-15 mm atawa ngaropéa.
    beurat
    60 ~ 1000gsm atawa ngaropéa.
    rubak
    Dina 3.2m.
    roll Beurat
    Sabudeureun 35kg atawa ngaropéa.
    warna
    Kabéh kelir nu sadia (ngaropéa).
    panjang
    100 m / roll atawa ngaropéa.
    bungkusan
    packing palastik luar, gulung di roll teh.
    pamayaran
    T / T, L / C
    Waktos pangiriman
    14-30 poé sanggeus resi 30% deposit.
    harga
    harga lumrah jeung kualitas luhur.
    kapasitas
    5 ~ 6 ton per wadahna 20ft;
    12 ~ 14 ton per wadahna 40HQ.
    Non anyaman lawon pamakéan:
    Our products are widely used in every field of modern society .Such as electric blanket,bedding, car interior, bags, mask, hats, clothes, shoecover, apron,cloth, packaging material, furniture, mattresses, toys, clothing, filter fabric, filling materials, agriculture, home textile,garment, industry, interlining and other industries.

    *** Aplikasi Nonwoven ***

    1. Eco Tas: balanja tas, tas jas, tas promosi, tas kado, kantong tote, jsb
    2. Home Textiles: lawon Table, lawon disposable, upholstery jati, bantal & sofa panutup, saku cinyusu, kasur jeung quilt, panutup debu , kotak gudang, papakéan, salah-waktos slippers hotél, kado packing, témbok kertas, jsb
    3.Interlining: sapatu, garments, koper, jeung sajabana
    4. Medical/ Surgical: lawon bedah, operasi gown tur cap, topeng, panutup sapatu , jsb.
    5. Agriculture: UV diperlakukeun produk dipaké dina tatanén, kantong tutuwuhan, tetep panutup haneut buahan, potong

    panutup / mulch, anjir bahan keur anti ngagibleg tatanén, jsb.

    6. Car / panutup Otomatis na upholstery

     

    **** jarum Felts ****

    Dasarna, lima téknologi anu dilarapkeun pikeun ngabentuk nonwovens. Dina kontéks ieu, jarum ditinju nonwovens - disebut oge jarum Felts - anu masih dina téhnologi pangpentingna pikeun transforming serat kana lawon a. dibagikeun global estimasi tina jarum ditinju nonwovens nyaéta 30 persén. punching jarum mangrupakeun metoda pisan tradisional ngabentuk nonwovens na téh hususna cocog dina watesan kalenturan, kualitas sarta diversity produk. Beungkeutan maké needling merlukeun euweuh cai na meakkeun saeutik énergi. Cai mibanda aplikasi universal, gelar luhur ti automation sarta efisiensi produksi tinggi kalawan syarat tanaga low.

    showcase produk
    nguji Instrumén

  • Saméméhna:
  • Hareup: