FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

Dupi eta aya di roll?

Duanana roll na lambar. .

Kumaha mastikeun kualitas kargo?

Urang baris nyadiakeun sampel bulk saméméh shipping.They bisa ngagambarkeun kualitas kargo.

Kumaha ngeunaan waktu pangiriman?

Produksi waktos kalungguhan sanggeus resi 30% pembayaran T / T deposit: 14-30 poé.

Jenis pangmayaran urang nampi?

T / T, L / C dina tetempoan, Cash anu ditarima.

Anjeun ngecas sampel?

Sampel dina stock bisa ditawarkeun haratis sarta dikirimkeun dina 1 day na kurir muatan bakal dibayar ku nu meuli.
Sagala sarat husus sangkan sampel, anu pembeli kudu mayar muatan sampel luyu.
Sanajan kitu, muatan sampel bakal refunded ka meuli sanggeus pesenan formal.

Dupi anjeun ngahasilkeun nurutkeun rarancang konsumén '?

Yakin, kami produsén profésional, OEM na ODM téh duanana wilujeng sumping.

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat !