Jarum custom ditinju anyaman lawon Non Pikeun Nurani lawon - Cina Huizhou Jinhaocheng

Custom jarum ditinju anyaman lawon Non Pikeun Nurani lawon

Pondok Description:


jéntré produk

Tags produk

Ihtisar
Rincian gancang
Technics:
Nonwoven
Suplai Tipe:
Jieun-to-Nagari
bahan:
Pepet, PP, acrylic, serat Plan, atawa ngaropéa
Nonwoven Technics:
Jarum-ditinju
pola:
Dyed
gaya:
sederhana
lebar:
10cm-320cm
fitur:
Anti Baktéri, Anti tarik, Anti statis, Breathable, Eco-Friendly, Fusible, Mothproof, ngaleutikan-tahan, luh-tahan, Cai-leyur, waterproof
Paké:
Tatanén, Kantong, Mobil, Garment, Imah Tekstil, Rumah Sakit, Baktériologi, Industri, Interlining, sapatu
sertifikasi:
Oeko-Tex Standar 100
beurat:
60g-1500g
Tempat Asal:
Guangdong, Cina (Daratan)
Ngaran brand:
JinHaoCheng
Jumlah modél:
JHC-050
Ngaran Produk:
Jarum ditinju lawon, karpét lawon, lawon
ketebalan:
0.5mm-15mm
tipe:
Rarasaan teuas atawa kaku
Bahan atah:
Pepet, PP, acrylic, serat Plan, atawa ngaropéa
warna:
Sarat customer urang
MOQ:
5000kgs
packing:
sarat customer urang
sampel:
kalawan bébas
waktos sampel:
2-5days
aplikasi:
karpét lawon
SupplyAbility
6000 Ton / ton per taun
Bungkusan & Taliwang
Rincian bungkusan
palabuhan
ShenZhen
Waktos prosés :
15-20days sanggeus narima repayment meuli urang.

Panjelasan Produk

Custom jarum ditinju anyaman lawon Non Pikeun Nurani lawon

Ngaran Produk

Jarum ditinju lawon, Nurani lawon, lawon

material

Pepet, PP, acrylic, serat Plan, atawa ngaropéa

Technics

Needlepunched lawon nonwoven

kakandeleun

Ngaropéa lawon nonwoven

rubak

Ngaropéa lawon nonwoven

warna

Kabéh kelir nu sadia (ngaropéa)

panjang

50m, 100m, 150m, 200m atawa ngaropéa

bungkusan

di roll paking kalawan kantong plastik luar atawa ngaropéa

pamayaran

T / T, L / C

Waktos pangiriman

15-20days sanggeus narima repayment meuli urang.

harga

harga lumrah jeung kualitas luhur

kapasitas

3Tons per 20ft wadahna;

5Tons per 40ft wadahna;

8Tons per wadahna 40HQ.

Non anyaman lawon ciri:

- Eco-friendly, panolak cai

- tiasa gaduh anti UV (1% -5%), anti baktéri, anti statis, fungsi seuneu retardant sakumaha pamundut

- luh tahan, ngaleutikan-tahan

- kakuatan Strong na elongation, lemes, non-toksik

- sipat Alus tina hawa ngaliwatan

Productshowcase












nguji Instrumén


jalur keur ngahasilkeun barang

Bungkusan & pengiriman barang

Bungkusan: Rollpackagewithpolybagorcustomized.

Pengiriman barang: 15-20daysaftergettingdepositpayment.


Layanan kami

* 24-hourinquiryservice.

* Newsletterswithproductupdates.

* Ngajagi privasi tur kauntungan nasabah urang.

* Ekslusif na leyuran unik bisa disadiakeun pikeun klien kami ku insinyur sarta staffs well-dilatih jeung profésional.

* Productscustomization: OEM & ODM, Weacceptcustomer'sdesignandlogo.

* Kualitas anu dijamin tur pangiriman nyaeta dina waktu.

Émbaran parusahaan

Huizhou Jinhaocheng Non-anyaman lawon CO., Ltd.

pabrik ◊Our téh leuwih ti 15.000 méter pasagi badag

showroom ◊Our téh leuwih ti 800 méter pasagi badag

◊ Urang geus kabentuk 5 garis produksi

◊The kapasitas pabrik urang nyaeta 3000 ton / taun

◊We geus miboga éta sertifikasi sistem manajemen kualitas ISO9001

◊ Sakabéh ara produk urang ramah lingkungan tur nepi ka ngahontal

◊ produk kami akur ka Rohs na OEKO-100 standar

◊ Urang gaduh pasar pisan badag. konsumén utama nu ti Kanada, Inggris, AS, Australia, Timur Tengah ect.

Naha Kami?

1.Goodquality & FavorablePrice:

* Ourfactoryhas9yearsofexperienceintheproductionofnonwovenfabric

* OurfactoryhavecooperationwithManybuyers

* Harga Munasabah kalawan kualitas luhur

NonwovenfabricproductareWidelyused, kaséhatan, bahya!

2.Finepolicy:

* Sampel: FreesamplebeforeorderisoKifpricecontent

* Harga: Largequantityandlong-timebusinessrelationshipcanhaveourfavorable diskon

3.Certification

FAQ

Custom jarum ditinju anyaman lawon Non Pikeun Nurani lawon

Q: Dupi eta jadi di roll?

A: Bothrollandsheet.

Q: Howtoensurethecargoquality?

A: Wewillsupplybulksamplebeforeshipping.Theycanrepresentthecargoquality.

Q: IftheMOQistoohigh?

A: Weneedtodyethefibreorwoolfirstly, thenproduceitwiththebigmachine, iftheorderittoosmall, ourcostwillbetoohigh.Butifwehavestock, wecanfindforyou.

Q: Howaboutthedeliverytime?

A: Productionleadtimeafterreceiptof30% T / Tdepositpayment: 14-30days.

Q: Whatkindofpaymentsdoweaccept?
A: T / T, L / Catsight, Cashareacceptable.


  • Saméméhna:
  • Hareup: