Taros Kami

dsfe

Konsumén Warmly Wilujeng sumping Di Imah Jeung Orde mancanagara Jeung Panalungtikan!

alamat

Dabang Industrial Park, Changbu Desa, XinXu Bandar, HuiYang District, Huizhou Kota, Guangdong, Cina.

Surélék

 hc@hzjhc.net

lh@hzjhc.net

telepon

+ 86-752-3886610

+ 86-752-3893182

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat !