Profil Perusahaan

Tentang Kami

Huizhou Jinhaocheng Non-anyaman lawon Co., Ltd.

dfef

Huizhou Jinhaocheng Non-anyaman lawon Co., Ltd, nu diadegkeun dina taun 2005, kalawan wangunan pabrik ngawengku hiji wewengkon 15.000 méter pasagi, nyaéta nonwovens serat kimiawi produksi-berorientasi parusahaan enterprise.Our profésional geus sadar produksi pinuh otomatis, nu tiasa ngahontal jumlahna kapasitas produksina taunan ka 6.000 ton kalawan leuwih ti produksi puluhan garis dina total. Lokasina di Kacamatan Huiyang, Huizhou Kota Propinsi Guangdong, dimana aya dua pameuntasan-speed tinggi. parusahaan urang enjoys aksés transportasi merenah kalawan ukur 40 menit nyetir ti Shenzhen Yantian Port na 30 menit ti Dongguan.

produk urang dibagi kana: jarum ditinju Series, Spunlace Series, effect kabeungkeut (hawa Hot ngaliwatan) Serial, Hot Rolling Serial, Quilting produk utama Serial na Lamination Series.Our téh: warna multifunctional dirasakeun, dicitak non-anyaman, lawon interior otomotif, bentang rékayasa geotextile, lawon dasar karpét, simbut listrik non-ranginang, wipes kasehatan, katun teuas, panyalindungan jati mat, kasur Pad, padding jati na others.These produk non-anyaman anu loba dipaké sarta infiltrated di sagala widang masarakat modern, sapertos salaku: perlindungan lingkungan, mobil, sapatu, jati, kasur, pakéan, handbags, Toys, filter, kasehatan, hadiah, suplai listrik, alat-alat audio, konstruksi rékayasa jeung industri lianna. Ngabentuk ciri produk, urang moal ukur patepung paménta domestik tapi ogé diékspor ka Jepang, Australia, Asia Tenggara, Eropa jeung tempat séjén ogé ngarasakeun hiji reputasi tinggi ti klien di sakuliah dunya.

 kualitas produk tinggi anu jadi dadasar perusahaan urang. Kalawan sistem manajemen sistematis jeung controllable, kami geus miboga ISO9001 nu: sertifikasi sistem manajemen kualitas 2008. Sadaya produk urang anu ramah lingkungan tur nepi ka ngahontal, cleanness na Pah, AZO, bénzéna 16P padeukeut, formalin, GB / T8289, en-71, F-963 sarta standar BS5852 standar nguji pencegahan seuneu retardant seuneu Britania. Sajaba ti éta, produk urang ogé akur ka RoHS jeung standar OEKO-100.

Dina raraga miara daya saing produk, parusahaan urang bayaran perhatian hébat kana panalungtikan sarta pamekaran produk anyar, husus nyetél departemén R & D, sarta dilengkepan perlengkapan canggih ogé ketat, realistis, profésional, sarta teknis tanaga. R & D karya fokus kana bahan anyar jeung trend ngembangkeun téhnologis di pasar internasional, jadi per kabutuhan konsumén ', ngembang fashionable na tinggi-tech non-anyaman hadir products.At anyar, tingkat D parusahaan urang urang sakabéh R &, geus nyingkronkeun ku paménta pasar internasional, sarta geus disadiakeun jaminan kuat pikeun ngembangkeun vigorous produk anjog parusahaan urang urang.
   Salian owning tanaga tinggi-tech indispensable dina ngembangkeun bisnis, parusahaan urang téh salah sahiji panaratas industri non-anyaman nu geus dilarapkeun pikeun jumlah produk dipaténkeun jeung bahan anyar. Parusahaan urang tataman kana falsafah inti "profesionalisme, integritas jeung inovasi" jeung Tujuan manajemen "kajujuran, kualitas kahiji, customer munggaran". Urang teruskeun ngajajah aktip, tetep dina luhur, sarta co-jieun "meunang-meunang" masa depan cerah sareng anjeun!


WhatsApp Online Chat !