Budaya parusahaan

tim kami

Kalawan kualitas luhur produk, hébat sanggeus-jualan jasa jeung kawijakan nanaon, kami meunang kapercayaan ti loba pasangan luar negeri, loba feedbacks alus disaksian pertumbuhan pabrik urang urang.

dfdf (1)

Simkuring salawasna tahan parusahaan prinsip "jujur, profésional, éféktif jeung inovasi", jeung misi ti: hayu sadayana drivers mikaresep nyetir maranéhanana peuting, hayu karyawan urang bisa ngawujudkeun nilai maranéhanana hirup, sarta janten kuat sarta layanan leuwih jalma. Kami ditangtukeun pikeun jadi integrator sahiji pasar produk urang jeung panyadia layanan hiji-eureun tina pasar produk urang.

dfdf (2)

Simkuring salawasna keukeuh dina Tenet manajemen "Quality nyaeta Kahiji, Téhnologi mangrupa Basis, kajujuran jeung Juara" .We anu bisa ngamekarkeun produk anyar terus ka tingkat luhur nepi ka puas pangabutuh béda konsumén.

dfdf (3)

Simkuring boga sistem kadali kualitas ketat tur lengkep, anu ensures yén unggal produk bisa minuhan sarat kualitas konsumén. Sagedengeun ti eta, kabeh produk urang geus mastikeun inspected saméméh kiriman.

Kaahlian urang & kaahlian

Urang nangtukeun "janten praktisi creditable pikeun ngahontal ngembangkeun kontinyu sarta inovasi" salaku motto urang. Simkuring hoyong bagikeun pangalaman urang jeung babaturan di imah jeung di mancanagara, salaku jalan ka nyieun kueh badag kalayan usaha gabungan urang. Simkuring gaduh sababaraha ngalaman R & D jalma sarta kami ngabagéakeun pesenan OEM.

rarancang
%
pangwangunan
%
taktik
%

WhatsApp Online Chat !