Tentang Kami

angkutan merenah

Huizhou Jinhaocheng Non-anyaman lawon Co., Ltd, nu diadegkeun dina taun 2005, kalawan wangunan pabrik ngawengku hiji wewengkon 15.000 méter pasagi, nyaéta nonwovens serat kimiawi produksi-berorientasi parusahaan enterprise.Our profésional geus sadar produksi pinuh otomatis, nu tiasa ngahontal jumlahna kapasitas produksina taunan ka 6.000 ton kalawan leuwih ti produksi puluhan garis dina total. Lokasina di Kacamatan Huiyang, Huizhou Kota Propinsi Guangdong, dimana aya dua pameuntasan-speed tinggi. parusahaan urang enjoys aksés transportasi merenah kalawan ukur 40 menit nyetir ti Shenzhen Yantian Port na 30 menit ti Dongguan.
angkutan merenah

kualitas produk tinggi anu jadi dadasar perusahaan urang

    kualitas produk tinggi anu jadi dadasar perusahaan urang. Kalawan sistem manajemen sistematis jeung controllable, kami geus miboga ISO9001 nu: sertifikasi sistem manajemen kualitas 2008. Sadaya produk urang anu ramah lingkungan tur nepi ka ngahontal, cleanness na Pah, AZO, bénzéna 16P padeukeut, formalin, GB / T8289, en-71, F-963 sarta standar BS5852 standar nguji pencegahan seuneu retardant seuneu Britania. Sajaba ti éta, produk urang ogé akur ka RoHS jeung standar OEKO-100.
kualitas produk tinggi anu jadi dadasar perusahaan urang

Panalungtikan Pikeun Pricelist

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
Produk pangalusna, pangalusna jasa kualitas, harga lowset, GRS bakal mawa leuwih tetempoan ka buruan anjeun, urang bakal senang jeung jasa anjeun, anjeun wilujeng sumping konsultasi.
Urang nengetan tinggi mun layanan palanggan, sarta cherish unggal customer. Kami geus dijaga reputasi kuat di industri salila sababaraha taun. Urang jujur ​​tur dianggo dina ngawangun hubungan jangka panjang jeung konsumén urang. urang ho
Simkuring miharep boga hubungan gawé babarengan jangka panjang kalayan klien urang. Mun anjeun resep salah sahiji produk urang, mangga ulah ragu pikeun ngirim panalungtikan pikeun urang / ngaran parusahaan. Urang mastikeun yén anjeun tiasa sagemblengna wareg jeung solusi pangalusna kami!
WhatsApp Online Chat !