Paketimi & Shipping

Shërbimet tona  

* 24-orë shërbim hetim.

* Buletinet me përditësime të produktit.

* Mbrojtja privatësinë e konsumatorit dhe fitime.

* Exclusive dhe zgjidhje unike mund të ofrohen për klientët tanë nga inxhinierët e mirë-trajnuar dhe profesionale dhe shtabeve.

* Produktet customization: OEM & ODM, Ne e pranojmë dizajn konsumatorit dhe logo.

* Cilësia është e garantuar dhe ofrimit është në kohë.

gf


WhatsApp Online Chat !