FAQs

FAQ

PYETJET MË TË SHPESHTA

Mund të jetë në listë?

Të dy roll dhe fletë. .

Si për të siguruar cilësinë e ngarkesave?

Ne do të furnizojë mostër pjesa më e madhe para shipping.They mund të përfaqësojnë cilësinë e ngarkesave.

Si në lidhje me kohën e dorëzimit?

çojë Prodhimi kohë pas marrjes së 30% të depozitave të pagesës T / T: 14-30 ditë.

Çfarë lloj i pagesave nuk pranojmë?

T / T, L / C te syve, holla janë të pranueshme.

A e keni ngarkuar mostër?

Mostrat në magazinë mund të ofrohet për të lira dhe do të dërgohet në ditën dhe ndërlidhës përgjegjës 1 do të paguhet nga blerësi.
Ndonjë kërkesë të veçantë për të bërë një mostër, blerësit duhet të paguani ngarkuar duhur mostër.
Megjithatë, ngarkuar mostra do të kthehet blerësit pas urdhrave formale.

A mund të prodhojnë sipas dizajnit konsumatorëve?

Sure, ne jemi prodhues profesional, OEM dhe ODM janë të dyja të mirëpritur.

Duan të punojnë me ne?


WhatsApp Online Chat !