Plain non woven karpet pameran polyester lan karpet kanggo kamar urip - China Huizhou Jinhaocheng

Plain karpet pameran polyester non woven lan karpet kanggo kamar urip

Short Description:


Detail produk

Tags Product

Ringkesan
Details cepet
Material:
Polyester / wool / PVC utawa Customized
Gaya:
Plain
pola:
dicithak
desain:
Plain
Technics:
Nonwoven jarum-njotosi
Gunakake:
Jedhing, Bedroom, Car, Commercial, Hiasan, Home, Hotel, Outdoor, Prayer, Toilet
Size:
ing 3.2m, 60 ''
Panggonan Asal:
Guangdong, China (daratan)
Jeneng merek:
JinHaoCheng
Panggil Model:
JHC101
Sample:
free sample
warna:
sembarang werna
kekandelan:
1-15 mm utawa Selaras
GSM:
60 ~ 1000gsm utawa Selaras
Certification:
ISO9001 / Oeko-Tex Standard 100 / Standard RoHS
Length:
100 m / roll utawa Customized
Benang Count:
3d-7d
OEM:
desain OEM punika availabe
SupplyAbility
12000 Kilogram / kilogram per Day
Packaging & Delivery
Details Packaging
Port
Shenzhen
Lead Wektu :
14-30 dina marang panrimo saka 30% simpenan

Description Product
Jeneng Product
Plain karpet pameran polyester non woven lan karpet kanggo kamar urip.
Material
Polyester, pp, Wool utawa Selaras.
Technics
Jarum punched Non Woven.
kekandelan
1-15 mm utawa Selaras.
bobot
60 ~ 1000gsm utawa Selaras.
amba
Ing 3.2m.
Roll Bobot
Around 35kg utawa Customized.
warna
Kabeh werna sing kasedhiya (Selaras).
Length
100 m / roll utawa Customized.
Packaging
packing plastik njaba, gulung ing muter.
Pembayaran
T / T, L / C
wektu kiriman
14-30 dina marang panrimo saka 30% simpenan.
price
rega cukup kanthi kualitas dhuwur.
kapasitas
5 ~ 6 ton per wadhah 20ft;
12 ~ 14 ton saben wadhah 40HQ.
Non woven Kain Dianggo:
Kita produk sing digunakake digunakake ing saben lapangan masyarakat modern .Kaya kemul elektrik, sprei, interior mobil, tas, topeng, topi, sandhangan, shoecover, apron, kain, bahan packaging, Furnitur, kasur, Toys, sandhangan, kain Filter, Isi bahan, tetanèn, textile ngarep, sandhangan, industri, interlining lan industri.

*** Aplikasi Nonwoven ***

1. Eco Bags: Shopping tas, tas miturut, tas promosi, tas hadiah, tas, lan sapiturute
2. Ngarep Textiles: kain Tabel, kain nganggo, buntel Furnitur, guling & sofa tutup, kanthong spring, kasur lan sambung sinambung, tutup bledug , kothak panyimpenan, lemari klambi, siji-wektu sandal hotel, hadiah diinget, wall paper, etc.
3.Interlining: Shoes, rasukan, koper, etc.
4. Medical / Surgical: kain Surgery, operasi gaun lan tutup, topeng, tutup sepatu , etc.
5. Agriculture: UV dianggep produk digunakake ing tetanèn, tas tanduran, supaya tutup anget woh, potong

tutup / mulch, tarub antifreeze tetanèn, etc.

6. Car / tutup Auto lan buntel


**** Bearing felts ****

Sejatine, limang teknologi sing Applied kanggo mbentuk Nonwovens. Ing konteks iki, jarum punched Nonwovens - uga disebut Bearing felts - sing isih teknologi paling penting kanggo ganti serat menyang kain sing. nuduhake global kira saka jarum njotosi Nonwovens 30 persen. punching Jarum cara banget tradisional mbentuk Nonwovens lan utamané cocok ing syarat-syarat keluwesan, kualitas lan bhinéka produk. Iketan nggunakake needling ora mbutuhake banyu lan nganggo sethitik energi. Wis aplikasi universal, sing jurusan dhuwure automation lan efficiency produksi dhuwur karo syarat personel kurang.

Showcase Product













testing Instrument

->

  • Previous:
  • Next: