Hotel gaya karpet adat digawe kosong nonwoven polyester karpet - China Huizhou Jinhaocheng

Hotel gaya karpet adat digawe kosong nonwoven polyester karpet

Short Description:


  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Ringkesan
    Details cepet
    Material:
    Polyester / wool / PVC utawa Customized
    Gaya:
    Plain
    pola:
    Plain dicelup
    desain:
    Persian
    Technics:
    nonwoven jarum-njotosi
    Gunakake:
    Jedhing, Bedroom, Car, Commercial, Hiasan, Home, Hotel, Outdoor, Prayer, Toilet
    Size:
    within 3.2m, 60”
    Panggonan Asal:
    Guangdong, China (daratan)
    Jeneng merek:
    JinHaoCheng
    Panggil Model:
    Sample:
    Free sample
    warna:
    sembarang werna
    kekandelan:
    1-15 mm utawa Selaras
    GSM:
    60 ~ 1000gsm utawa Selaras
    Certification:
    ISO9001 / Oeko-Tex Standard 100 / Standard RoHS
    Length:
    100 m / roll utawa Customized
    Benang Count:
    3d-7d
    OEM:
    desain OEM punika availabe
    SupplyAbility
    SupplyAbility:
    12000 Kilogram/Kilograms per Day
    Packaging & Delivery
    Details Packaging
    Packaging:Plastic packing outside,scroll in the roll.
    20′FT container:5~6 tons ( the details quantity is up to the diameter of the roll).
    40′HQ container:12~14 tons ( the details quantity is up to the diameter of the roll).
    Port
    Shenzhen
    :
    14-30 dina marang panrimo saka 30% simpenan

    Description Product
    Jeneng Product
    Hotel gaya karpet adat digawe kosong nonwoven polyester karpet.
    Material
    Polyester, pp, Wool utawa Selaras.
    Technics
    Jarum punched nonwoven.
    kekandelan
    1-15 mm utawa Selaras.
    bobot
    60 ~ 1000gsm utawa Selaras.
    amba
    Ing 3.2m.
    Roll Bobot
    Around 35kg utawa Customized.
    warna
    Kabeh werna sing kasedhiya (Selaras).
    Length
    100 m / roll utawa Customized.
    Packaging
    packing plastik njaba, gulung ing muter.
    Pembayaran
    T / T, L / C
    wektu kiriman
    14-30 dina marang panrimo saka 30% simpenan.
    price
    rega cukup kanthi kualitas dhuwur.
    kapasitas
    5 ~ 6 ton per wadhah 20ft;
    12 ~ 14 ton saben wadhah 40HQ.
    Non woven Kain Dianggo:
    Our products are widely used in every field of modern society .Such as electric blanket,bedding, car interior, bags, mask, hats, clothes, shoecover, apron,cloth, packaging material, furniture, mattresses, toys, clothing, filter fabric, filling materials, agriculture, home textile,garment, industry, interlining and other industries.

    *** Aplikasi Nonwoven ***

    1. Eco Bags: Shopping tas, tas miturut, tas promosi, tas hadiah, tas, lan sapiturute
    2. Home Textiles: kain Tabel, kain nganggo, buntel Furnitur, guling & sofa tutup, kanthong spring, kasur lan sambung sinambung, tutup bledug , kothak panyimpenan, lemari klambi, siji-wektu sandal hotel, hadiah diinget, wall paper, etc.
    3.Interlining: Shoes, rasukan, koper, etc.
    4. Medical/ Surgical: kain Surgery, operasi gaun lan tutup, topeng, tutup sepatu , etc.
    5. Agriculture: UV dianggep produk digunakake ing tetanèn, tas tanduran, supaya tutup anget woh, potong

    tutup / mulch, tarub antifreeze tetanèn, etc.

    6. Car / tutup Auto lan buntel

     

    **** Bearing felts ****

    Sejatine, limang teknologi sing Applied kanggo mbentuk Nonwovens. Ing konteks iki, jarum punched Nonwovens - uga disebut Bearing felts - sing isih teknologi paling penting kanggo ganti serat menyang kain sing. nuduhake global kira saka jarum njotosi Nonwovens 30 persen. punching Jarum cara banget tradisional mbentuk Nonwovens lan utamané cocok ing syarat-syarat keluwesan, kualitas lan bhinéka produk. Iketan nggunakake needling ora mbutuhake banyu lan nganggo sethitik energi. Wis aplikasi universal, sing jurusan dhuwure automation lan efficiency produksi dhuwur karo syarat personel kurang.

    Showcase Product
    testing Instrument

  • Previous:
  • Next: