FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Bisa uga ing muter?

Loro muter, lan sheet. .

Carane njamin kualitas kargo?

Kita bakal sumber sampel akeh sadurunge shipping.They bisa makili kualitas kargo.

Carane bab wektu pangiriman?

Produksi mimpin sawise panrimo saka 30% pembayaran T / T simpenan: 14-30 dina.

Apa jenis pembayaran aja kita nampa?

T / T, L / C ing ngarsane, Awis sing ditrima.

Kowe ngisi sampel?

Conto ing Simpenan bisa ana kanggo free lan dikirim ing 1 day lan kurir daya dibayar dening panuku.
Syarat khusus kanggo nggawe sampel, para panuku kudu mbayar daya sampel cocok.
Nanging, daya sampel bakal dibalekake menyang panuku sawise pesenan formal.

Bisa gawé miturut rancangan pelanggan '?

Manawa, kita Produsèn profesional, OEM lan Potongan loro sambutan.

Arep digarap US?


WhatsApp Online Chat !