peralatan

baris produksi felt

baris produksi laminasi

Jarum punched line produksi

Polyester line produksi Lapis

Kita duwe sistem kontrol kualitas ketat lan lengkap, kang agawé saben produk bisa ketemu syarat kualitas pelanggan. Kejabi, kabeh produk kita wis strictly periksa sadurunge pangiriman.

 

Quilting

showroom

baris produksi Quilting

Termal line produksi siji


WhatsApp Online Chat !