Eco-loropaken nonwoven kain nggulung kanggo Shopping tas felt - China Huizhou Jinhaocheng

Eco-loropaken nonwoven kain nggulung kanggo Shopping tas felt

Short Description:


  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Ringkesan
    Details cepet
    Material:
    100% Polyester
    Sumber Koleksi:
    Priksa-kanggo-Order
    Koleksi:
    led lamp Kain
    pola:
    Benang dicelup
    Gaya:
    Plain
    Jembar:
    58/60 ", 10cm-320cm
    Technics:
    Kain
    Feature:
    Anti-statis, Fusible, Nyilikake-Tahan, Luh-Tahan
    Gunakake:
    Car, Felt, Home Tekstil
    Certification:
    Oeko-Tex Standard 100, RoHS, Oeko-Tex Stand 100, CE, Rosh, ISO 9001
    Benang Count:
    3d-7d
    bobot:
    60g-1000g utawa selaras, 60g-1500g
    Kapadhetan:
    customizable
    Panggil Model:
    /
    jeneng produk:
    Eco-loropaken nonwoven kain nggulung kanggo Shopping tas felt
    warna:
    selaras
    kekandelan:
    0.5mm-15mm
    Dianggo:
    hiasan DIY kanggo dicekel bocah lan wong diwasa
    MOQ:
    1000 Kilogram
    Port:
    Shenzhen Port
    Panggonan Asal:
    Guangdong
    SupplyAbility
    SupplyAbility:
    3000 Ton / ton saben taun
    Packaging & Delivery
    Details Packaging
    Barang bakal dikempalken minangka nggulung karo tas PE
    Port
    Shenzhen Port
    :
    10-15 dina sawise pembayaran ditampa

    Description Product

    Eco-loropaken nonwoven kain nggulung kanggo Shopping tas felt

    Jeneng Product
    Eco-loropaken nonwoven kain nggulung kanggo Shopping tas felt
    Material
    100% Polyester
    warna
    werna selaras
    bobot
    60g-1500g
    amba
    10cm-320cm
    kekandelan
    0.5mm-15mm
    wektu Lead
    10-15 dina
    certificate
    Oeko-Tex Stand 100, CE, Rosh, ISO 9001
    MOQ
    1 ton
    Port
    Shenzhen
    Images rinci

    Company kita

    Huizhou Jinhaocheng Non-woven Kain Co.Ltd profesional non-dirajut pabrik sing dumunung ing Huizhou City ngendi iku mung toko Shenzhen, ana bab 15000sqm lan kita duwe 5 garis produksi dhewe, kapasitas pabrik kita 3000tons saben taun. Kita uga duwe tim tim kontrol kualitas, kita dodolan, produk kita bisa ngliwati CE, RoHS lan Oeko Tex Stand 100. Size lan werna saka non woven kain bisa mèlu minangka saben request klien lan kita bisa kurban sing rega cukup lan ing wektu pangiriman .

    Packing & Delivery

    paket profesional
    paket profesional
    paket profesional
    Service kita

    1. rega Competitive saka pabrik
    2. Sample supaya
    3. We reply kowe kanggo priksaan ing 24 jam.
    4. Ing-wektu pangiriman
    5. layanan customer banget

    FAQ

    Q1. Apa istilah saka packing?
    A: Umumé, Pack minangka nggulung karo tas PE

    Q2. Apa istilah pembayaran?
    A: T / T utawa LC ing ngarsane

    Q3. Apa istilah saka layang?
    A: EXW, FOB, CFR, CIF, DDU.

    Q4. Carane bab wektu pangiriman Panjenengan?
    A: Umumé, iku bakal njupuk bab 15 dina sawise nampa pembayaran advance Panjenengan.

    Q5. Bisa gawé miturut conto?
    A: Ya, kita bisa ngasilaké dening conto utawa gambar technical.

     

    Steel


  • Previous:
  • Next: