Jarum Custom Punched Woven kain Non Kanggo Karpet Kain - China Huizhou Jinhaocheng

Custom Bearing Punched Woven kain Non Kanggo Karpet Kain

Short Description:


Detail produk

Tags Product

Ringkesan
Details cepet
Technics:
nonwoven
Sumber Koleksi:
Priksa-kanggo-Order
Material:
PET, PP, Acrylic, serat Plan, utawa selaras
Nonwoven Technics:
Jarum-Punched
pola:
dyed
Gaya:
Plain
Jembar:
10cm-320cm
Feature:
Anti-bakteri, anti-Pull, Anti-statis, breathable, Eco-Friendly, Fusible, Mothproof, Nyilikake-Tahan, Luh-Tahan, Water-Telat, Waterproof
Gunakake:
Agriculture, Tas, Car, Garment, Home Tekstil, Hospital, Kebersihan Industri, Interlining, Shoes
Certification:
Oeko-Tex Standard 100
bobot:
60g-1500g
Panggonan Asal:
Guangdong, China (daratan)
Jeneng merek:
JinHaoCheng
Panggil Model:
JHC-050
jeneng produk:
Jarum Punched kain, Karpet kain, kain
kekandelan:
0.5mm-15mm
Koleksi:
Gunging Hard utawa Kuli
Material Raw:
PET, PP, Acrylic, serat Plan, utawa selaras
warna:
Kabutuhan pelanggan
MOQ:
5000kgs
packing:
requirement pelanggan
sampel:
bebas
wektu sampel:
2-5days
aplikasi:
Karpet Fabric
SupplyAbility
6000 Ton / ton saben taun
Packaging & Delivery
Details Packaging
Port
Halifax
Lead Wektu :
15-20days sawisé nampa mbayar maneh panuku iku.

Description Product

Custom Bearing Punched Woven kain Non Kanggo Karpet Kain

Jeneng Product

Jarum Punched kain, Karpet kain, kain

Material

PET, PP, Acrylic, serat Plan, utawa selaras

Technics

Needlepunched kain nonwoven

kekandelan

Customized kain nonwoven

amba

Customized kain nonwoven

warna

Kabeh werna sing kasedhiya (Selaras)

Length

50m, 100m, 150 meter, 200M utawa selaras

Packaging

ing muter packing karo tas plastik njaba utawa selaras

Pembayaran

T / T, L / C

wektu kiriman

15-20days sawise nampa mbayar maneh panuku kang.

price

rega cukup kanthi kualitas dhuwur

kapasitas

3Tons saben 20ft;

5Tons saben 40ft wadhah;

8Tons saben wadhah 40HQ.

Non woven Kain Karakteristik:

- Eco-loropaken, penolak banyu

- bisa duwe anti-UV (1% -5%), anti-bakteri, anti statis, fungsi semangat retardant minangka panyuwunan

- luh tahan, nyilikake-tahan

- kekuatan kuwat lan elongation, alus, non-beracun

- properti banget online liwat

Productshowcase












testing Instrument


Line Produksi

Packaging & Shipping

Packaging: Rollpackagewithpolybagorcustomized.

Shipping: 15-20daysaftergettingdepositpayment.


Layanan kita

* 24-hourinquiryservice.

* Newsletterswithproductupdates.

* Njaga privasi lan bathi customer kang.

* Exclusive lan solusi unik bisa kasedhiya kanggo kita klien déning insinyur lan tenaga uga dilatih lan profesional.

* Productscustomization: OEM & ODM, Weacceptcustomer'sdesignandlogo.

* Quality dijamin lan pangiriman ing wektu.

Informasi Company

Huizhou Jinhaocheng Non-Woven kain CO., Ltd.

pabrik ◊Our luwih saka 15,000 kothak meter amba

showroom ◊Our luwih saka 800 meter amba

◊ Kita kawangun 5 garis produksi

◊The kapasitas pabrik kita 3000 ton / taun

◊We wis gained sertifikat sistem manajemen kualitas ISO9001

◊ Kabeh ara produk kita lingkungan loropaken lan nganti tekan

◊ produk Kita salaras menyang RoHS lan OEKO-100 standar

◊ We duwe pasar amba banget. pelanggan utama saka Kanada, Inggris, Amérika Sarékat, Australia, Timur Tengah ECT.

Apa kita?

1.Goodquality & FavorablePrice:

* Ourfactoryhas9yearsofexperienceintheproductionofnonwovenfabric

* OurfactoryhavecooperationwithManybuyers

* Rega cukup kanthi kualitas dhuwur

NonwovenfabricproductareWidelyused, kasarasan, aman!

2.Finepolicy:

* Sample: FreesamplebeforeorderisoKifpricecontent

* Price: Largequantityandlong-timebusinessrelationshipcanhaveourfavorable diskon

3.Certification

FAQ

Custom Bearing Punched Woven kain Non Kanggo Karpet Kain

Q: Apa ing muter?

A: Bothrollandsheet.

Q: Howtoensurethecargoquality?

A: Wewillsupplybulksamplebeforeshipping.Theycanrepresentthecargoquality.

Q: IftheMOQistoohigh?

A: Weneedtodyethefibreorwoolfirstly, thenproduceitwiththebigmachine, iftheorderittoosmall, ourcostwillbetoohigh.Butifwehavestock, wecanfindforyou.

Q: Howaboutthedeliverytime?

A: Productionleadtimeafterreceiptof30% T / Tdepositpayment: 14-30days.

Q: Whatkindofpaymentsdoweaccept?
A: T / T, L / Catsight, Cashareacceptable.


  • Previous:
  • Next: