Gambar Company

Babagan awake dhewe

Huizhou Jinhaocheng Non-woven Kain Co., Ltd.

dfef

Huizhou Jinhaocheng Non-woven Kain Co., Ltd, kang didegaké taun 2005, karo bangunan pabrik panutup area 15,000 meter, punika Nonwovens serat kimia produksi-oriented perusahaan enterprise.Our profesional wis temen maujud produksi kanthi otomatis, kang bisa tekan total kapasitas produksi taunan kanggo 6,000 ton luwih saka produksi puluhan garis ing total. Dumunung ana ing Kecamatan Huiyang, Huizhou City of Langkawi Guangdong, ngendi ana loro panyebrangan-kacepetan dhuwur. Our company seneng akses transportasi trep karo mung 40 menit nyopir saka Shenzhen Yantian Port lan 30 menit saka Dongguan.

Kita produk sing dipérang dadi: Jarum Punched Series, Spunlace Series, Thermal Lace (air Hot liwat) Serial, Hot Rolling Serial, Quilting produk utama Serial lan laminasi Series.Our sing: werna multifunctional felt, dicithak non-dirajut, kain interior automotive, malang engineering led lamp, kain basa karpet, kemul elektrik non-dirajut, wipes kesehatan, katun hard, pangayoman Furnitur mat, kasur pad, lapis Furnitur lan others.These produk non-dirajut sing digunakake digunakake lan nyusup ing macem-macem kothak masyarakat modern, kayata minangka: pangayoman lingkungan, automobile, sepatu, Furnitur, kasur, busana, tas, Toys, Filter, kesehatan, peparingé, Penyetor listrik, peralatan audio, construction engineering lan industri. Mbentuk karakteristik produk, kita ora mung ketemu domestik dikarepake nanging uga dièkspor ing Jepang, Australia, Asia Kidul-Wétan, Eropah lan panggonan liyane uga nglaras reputasi dhuwur saka klien donya.

 produk kualitas dhuwur iku basis saka perusahaan kita. Kanthi sistem manajemen rapi lan controllable, kita wis gained ISO9001 ing: sertifikat sistem manajemen kualitas 2008. Kabeh produk kita lingkungan loropaken lan nganti tekan, cleanness lan pah, azo, bensin 16P jejer, formaldehida, GB / T8289, EN-71, F-963 lan standar BS5852 standar testing Nyegah semangat retardant geni Inggris. Kajaba iku, kita produk uga salaras menyang RoHS lan standar OEKO-100.

Supaya bisa njaga daya saing prodhuk, kita perusahaan kebayar waé gedhe kanggo riset lan pangembangan produk anyar, khusus Nggawe departemen R & D, lan dilengkapi karo peralatan majeng uga ketat, nyata, profesional, lan technical personel. R & D karya fokus ing materi anyar lan gaya pembangunan teknologi ing pasar internasional, minangka saben kabutuhan pelanggan ', ngembangaken modern lan dhuwur-tech non-dirajut saiki products.At anyar, tingkat D perusahaan kita sakabèhé R &, wis diselarasake karo dikarepake pasar internasional, lan wis kasedhiya njamin kuwat kanggo pangembangan vigorous produk anjog perusahaan kita.
   Saliyane ndhuweni personel dhuwur-tech indispensable ing pangembangan bisnis, kita perusahaan iku salah siji saka pira-pira industri non-dirajut kang wis Applied kanggo sawetara produk paten lan bahan anyar. Our company, Protestan, filsafat inti saka "profesionalisme, integritas lan inovasi" lan Yahoo manajemen "kejujuran, kualitas pisanan, ing customer pisanan". We terus kanggo njelajah aktif, tetep ing ndhuwur, lan co-nggawe "menang-menang" mangsa padhang karo sampeyan!


WhatsApp Online Chat !