Budaya perusahaan

tim

Kanthi kualitas produk, gedhe sawise-sales service lan privasi babar pisan, kita menang dateng saka akeh partner jaban rangkah, akeh feedbacks apik sekseni wutah pabrik kita.

dfdf (1)

Kita tansah terus perusahaan asas "jujur, profesional, efektif lan inovasi", lan misi saka: supaya kabeh pembalap seneng driving ing wengi, supaya kita karyawan bisa éling sing regane gesang, lan dadi kuwat lan layanan liyane wong. We sing ditemtokake kanggo dadi integrator saka pasar produk kita lan panyedhiya layanan siji-mandeg saka pasar produk kita.

dfdf (2)

Kita tansah nandheske ing tenet manajemen "Quality punika First, Teknologi Basis, Kejujuran lan inovasi" .Aku bisa berkembang produk anyar terus-terusan kanggo tingkat sing luwih dhuwur kanggo gawe marem kabutuhan beda pelanggan.

dfdf (3)

Kita duwe sistem kontrol kualitas ketat lan lengkap, kang agawé saben produk bisa ketemu syarat kualitas pelanggan. Kejabi, kabeh produk kita wis strictly periksa sadurunge pangiriman.

Skills kita & Keahlian

Kita "dadi praktisi creditable kanggo tekan ing jaman pembangunan dadi lan inovasi" minangka semboyan kita. We seneng bareng pengalaman kita karo kanca-kanca ing ngarep lan luar negeri, minangka cara kanggo nggawe jajan ageng karo usaha kita. Kita saperangan ngalami R & D wong lan kita welcome pesenan OEM.

desain
%
Development
%
Strategy
%

WhatsApp Online Chat !