Babagan awake dhewe

transportasi trep

Huizhou Jinhaocheng Non-woven Kain Co., Ltd, kang didegaké taun 2005, karo bangunan pabrik panutup area 15,000 meter, punika Nonwovens serat kimia produksi-oriented perusahaan enterprise.Our profesional wis temen maujud produksi kanthi otomatis, kang bisa tekan total kapasitas produksi taunan kanggo 6,000 ton luwih saka produksi puluhan garis ing total. Dumunung ana ing Kecamatan Huiyang, Huizhou City of Langkawi Guangdong, ngendi ana loro panyebrangan-kacepetan dhuwur. Our company seneng akses transportasi trep karo mung 40 menit nyopir saka Shenzhen Yantian Port lan 30 menit saka Dongguan.
transportasi trep

produk kualitas dhuwur iku basis saka perusahaan kita

    produk kualitas dhuwur iku basis saka perusahaan kita. Kanthi sistem manajemen rapi lan controllable, kita wis gained ISO9001 ing: sertifikat sistem manajemen kualitas 2008. Kabeh produk kita lingkungan loropaken lan nganti tekan, cleanness lan pah, azo, bensin 16P jejer, formaldehida, GB / T8289, EN-71, F-963 lan standar BS5852 standar testing Nyegah semangat retardant geni Inggris. Kajaba iku, kita produk uga salaras menyang RoHS lan standar OEKO-100.
produk kualitas dhuwur iku basis saka perusahaan kita

Enquiry Kanggo Pricelist

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.
Produk paling, paling layanan kualitas, rega lowset, GRS bakal nggawa liyane sesawangan kanggo yard, kita bakal seneng layanan sampeyan, panjenengan olèh takon.
We mbayar manungsa waé dhuwur kanggo layanan customer, lan ngupadosi saben customer. We maintained reputasi kuwat ing industri kanggo akèh taun. We are jujur ​​lan bisa ing bangunan hubungan long-term karo kita pelanggan. We ho
Kita ngarep-arep kanggo duwe sesambetan kerjasama long-term karo klien kita. Yen kasengsem ing sembarang produk kita, aja ragu-ragu kanggo ngirim panaliten kanggo kita / jeneng perusahaan. We njamin sing bisa babar blas wareg karo solusi paling kita!
WhatsApp Online Chat !